• Свеж
Аи Ли Веи Бангер за бања без држач за хартија за хартија под кабинетот за монтирање на самостојни лепила за лепила за монтиран wallид за бања
zoom_in

Аи Ли Веи Бангер за бања без држач за хартија за хартија под кабинетот за монтирање на самостојни лепила за лепила за монтиран wallид

DEN 1320.00

Стока
check Во продавницата

Само лепило за бања за бања- алуминиумска бања wallидна полица решетката за висечки стапчиња на леплива закачалка современ стил, без дупчење Тешка - решетката за рачни крпи е конструирана од алуминиумска легура со премиум одделение за да се заштити од корозија и 'рѓа. Погодно за влажни околини како што се бања и кујна. Отстранлив дизајн - -АРМ Дизајнот е лесен за замена на новата ролна хартија, лесно извадете ја крпата. Без дупчење - не ви треба дупчење мебел или wallид за да го инсталирате држачот за хартиена крпа, лесен за инсталирање во секунди. Мултифункционално - железничката железница е погодна за фрижидери, машини за перење, кабинети за пополнување, врати и други железни површини. Заштеда на вашиот простор. Само лепило за бања за бања- алуминиумска бања wallидна полица решетката за висечки стапчиња на леплива закачалка современ стил, без дупчење. Тешка - решетката за рачни крпи е конструирана од алуминиумска легура со премиум одделение за да се заштити од корозија и 'рѓа. Погодно за влажни околини како што се бања и кујна. Отстранлив дизајн - -АРМ Дизајнот е лесен за замена на новата ролна хартија, лесно извадете ја крпата. Без дупчење - не ви треба дупчење мебел или wallид за да го инсталирате држачот за хартиена крпа, лесен за инсталирање во секунди. Мултифункционално - железничката железница е погодна за фрижидери, машини за перење, кабинети за пополнување, врати и други железни површини. Заштеда на вашиот простор. Држач за хартиена крпа - Самостојно лепило или дупчење, под држач за пешкир за хартија, алуминиумски хартиен држач за хартија, држач за монтирање за кујна, ормани, бања, wallидови : држач за хартиени крпи : Извадете ги крпите од хартијата од шалтерот за кујната, но на дофат, правејќи ги работите да изгледаат организирани и уредно. Идеално за под кабинет, фрижидер, wallид, кујна, перална, бања, итн.

Product name:
Paper Towel Holder
Paper Towel Holder:
length 22cm, length 24cm, length 27cm, length 32cm
Material:
space aluminum
Properties:
corrosion-resistant, timeless
Applicable occasions:
bedrooms, bathroom, kitchen, laundry room, patio, luxury hotels and spas.
Package:
1 * Paper Towel Holder(Only include rack):
We guarantee the quality of each item and check it before shipment. If you have any questions, please email me and we will reply within 24 hours.:
Dear, our products are delivered within 7 days at the fastest, usually within 7-15 working days, and we provide a 30-day unsatisfactory money-back guarantee service :

Поврзани производи..