• Свеж
Пластичен сад Cabilock Ротирачки решетки за складирање 2 парчиња Организатор на решетката кујна countertop решетката за револвирање на кондиторирање на кон организаторот ?
zoom_in

Пластичен сад Cabilock Ротирачки решетки за складирање 2 парчиња Организатор на решетката кујна countertop решетката за револвирање на кондиторирање

DEN 876.96

Стока
check Во продавницата

Решетката за складирање на кујната на работната површина е изработена од пластичен материјал, издржлив и безбеден Максимизирајте го кујнскиот простор, многу лесен и удобен за употреба, издржлив и практичен. Погоден за домашна кујна, работна површина, студиска соба, ресторан и некои други места. 360 Дизајн на решетката за складирање на плочата, многу погодно да ги извадите зачините во кујната. Лесно за движење и употреба, правејќи ја вашата кујна да биде чиста и уредна. Решетката за складирање на кујната на работната површина е изработена од пластичен материјал, издржлив и безбеден. Максимизирајте го кујнскиот простор, многу лесен и удобен за употреба, издржлив и практичен. Погоден за домашна кујна, работна површина, студиска соба, ресторан и некои други места. 360 Дизајн на решетката за складирање на плочата, многу погодно да ги извадите зачините во кујната. Лесно за движење и употреба, правејќи ја вашата кујна да биде чиста и уредна. Опис Ова е специјално дизајниран решетка за складирање кујна, која е изработена од врвен материјал, безбеден и издржлив. 360 Дизајн на решетката за складирање на плочата, многу погодно да ги извадите зачините во кујната. Максимизирајте го кујнскиот простор, многу лесен и удобен за употреба, издржлив и практичен. Феации- Боја : Бела.

Поврзани производи..