• Свеж
Садови и тави за висини решетки, организација за складирање на лавици за кујни, кујнски прибор железница, капакот за готвење од не'рѓосувачки челик, закачалка за пр?
zoom_in

Садови и тави за висини решетки, организација за складирање на лавици за кујни, кујнски прибор железница, капакот за готвење од не'рѓосувачки челик,

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Материјали : Решетката за виси од тенџере е направен од не'рѓосувачки челик, кој е тврд и издржлив, не е лесен за кршење, кујната железница ги организира вашите кујнски прибор, садови, чаши за кафе и повеќе со нејзината тежина на лежиштето до 6 кг Големина : Оваа кујна за челични решетки мери 3 куки : 15 см, 4 куки : 21 см, 5 куки : 27,5 см, 6 куки : 33,5 см, 7 куки : 40см, 8 куки : 46 см. Заштедете простор : Можете да организирате и да закачите некои често користени додатоци за кујни на кујнските шини, како што се мерење чаши, силиконски комплети за шпатула, прибор за готвење, чаши за кафе и сл. Multi-purpose : The wall utensil holder can be used as different storage organizers and installed in different occasions, for organizing coats, jackets, hats, baseball caps, scarfs, such as storing kitchen utensils in the kitchen, storing keys,purse, scarf, палта, торба на влезот итн. Лесно за инсталирање : може лесни wallsидови на плочки или други wallидови од типот, алатката за организатор на кујната е лесна за залепување и нема да ги оштети вашите wallsидови, нема потреба да се закова или вежба, многу лесно се отстранува без оштетување на површината . Ако барате закачалка за прибор за организирање чаши, кујнски гаџети и крпи, лажици или други работи, тогаш оваа решетка за закачување на кујнски прибор од CTVR е одличен избор за вас.

Color:
silver
Material:
Stainless steel
Dimension:
3 hooks
Package:
Rail x 1:
Hook x 3-8:
Application Scope:
Perfect utensil holder, wall hanger for hanging pots and pans, towel and other cooking utensils in kitchen, as well as the coffee mug, cups, bathroom towel, jewelry, bags, keys, plants and more.:
none of the pictures accessories :

Поврзани производи..