• Свеж
Кутија за зачувување на овошје, кутија за ручек, микробранова храна, сад за складирање на храна со лажици, пченица слама вечера за деца деца училишна канцеларија бе?
zoom_in

Кутија за зачувување на овошје, кутија за ручек, микробранова храна, сад за складирање на храна со лажици, пченица слама вечера за деца деца

DEN 336.00

Стока
check Во продавницата

Оваа кутија за ручек е погодна за возрасни и деца Ефектот за зачувување на топлината е многу добар, може да се загрее со микробранова печка, а тој е најдобриот партнер за работа, училиште и патување. Оваа кутија за ручек е погодна за возрасни и деца. Ефектот за зачувување на топлината е многу добар, може да се загрее со микробранова печка, а тој е најдобриот партнер за работа, училиште и патување. Оваа кутија за ручек е погодна за возрасни и деца. Ефектот за зачувување на топлината е многу добар, може да се загрее со микробранова печка, а тој е најдобриот партнер за работа, училиште и патување. Обоен : Зелен/розов/сина материјал : PPSpecification : како што е прикажано на Picture Package вклучува : 1 * ручек Поле 1 * Лажица 1 * стапчиња за јадење Поради различен монитор, бојата може да се разликува во мерката на рацете, големината може да има грешка од 1-2 см кога ја користи микробрановата печка, треба да го отстрани капакот, а времето е контролирано во рок од три минути.

As shown in the picture:
Package Includes :
1 * Lunch Box :
1 * Spoon :
1 * Chopsticks :
Due to Different Monitor, the color may have differenceDue to hand measure, the size may have 1-2 cm errorWhen using the microwave oven, need to remove the cover, and the time is controlled within three minutes. :

Поврзани производи..