• Свеж
Прстен за запечатување на шпорет на притисок, заптивка за заптивка на заптивка силиконски o прстен замена за запечатување на прстен за запечатување на шпорет под п?
zoom_in

Прстен за запечатување на шпорет на притисок, заптивка за заптивка на заптивка силиконски o прстен замена за запечатување на прстен

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Замена за стариот : Овој заптивка за запечатување на силиконски притисок е одлична замена за вашата стара или оштетена Неговата мекост е добра. Лесно за чистење : Само измијте со сапун и вода по секоја употреба. Ако сакате да ја користите машината за миење садови за чистење, исчистете го на горниот решетка за да го олесните чистењето. Силиконски степен на храна : прстенот за запечатување е изработен од силиконски степен на храна, кој е силен и издржлив. Цврстата силиконска структура е дизајнирана да го продолжи животот и функцијата без да остави хемикалии. Белешка : Компатибилен е со различни модели, проверете ја големината на вашиот шпорет на притисок пред да го купите. И ве молиме разберете дека е малку различно за рачното мерење. Примена : Погодно за шпорет на притисок на алуминиумска легура. Ве молиме, заменете го на секои 18-24 месеци или кога се наоѓа деформацијата. Замена за стариот : Овој заптивка за запечатување на силиконски притисок е одлична замена за вашата стара или оштетена. Неговата мекост е добра. Лесно за чистење : Само измијте со сапун и вода по секоја употреба. Ако сакате да ја користите машината за миење садови за чистење, исчистете го на горниот решетка за да го олесните чистењето. Силиконски степен на храна : прстенот за запечатување е изработен од силиконски степен на храна, кој е силен и издржлив. Цврстата силиконска структура е дизајнирана да го продолжи животот и функцијата без да остави хемикалии. Белешка : Компатибилен е со различни модели, проверете ја големината на вашиот шпорет на притисок пред да го купите. И ве молиме разберете дека е малку различно за рачното мерење. Примена : Погодно за шпорет на притисок на алуминиумска легура. Ве молиме, заменете го на секои 18-24 месеци или кога се наоѓа деформацијата. Карактеристики : 1. Прстенот за запечатување е изработен од силикон со градење храна, кој е силен и издржлив. Цврстата силиконска структура е дизајнирана да го продолжи животот и функцијата без да остави хемикалии. Овој заптивка за запечатување на силиконски притисок е одлична замена за вашиот стар или оштетен.

Product Name:
Pressure Cooker Sealing Ring
Material:
Silicone
Applicable to:
General purpose aluminum alloy pressure cooker
Package List:
1 x Pressure Cooker Ring:
Note:
The dimension mentioned in the description are for the inner diameter of the applicable pot, not the size of the sealing ring. :
The product is aluminum alloy pressure cooker, but you need to pay attention to the model of the bottom of the pot. The one that starts with A can be used, and the one that starts with AS cannot be used. If you can't see the model, if the pressure cooker is determined to be made of aluminum, measure the inner diameter of the pressure cooker body.:

Поврзани производи..