• Свеж
Паметна дизајн пластика за проширување на 3 -нивоата зачини за зачини - нелизга и стапала - БПА бесплатно - шкаф, тегли, лименки, кабинет, countertop, оставата, чајната кујн?
zoom_in

Паметна дизајн пластика за проширување на 3 -нивоата зачини за зачини - нелизга и стапала - БПА бесплатно - шкаф, тегли, лименки,

DEN 383.84

Стока
check Во продавницата

Пластична решетка за зачини за проширување - идеален за складирање и организација на вашиот дом Карактеристики - се проширува за совршено вклопување во фиоката. Направено од висококвалитетна БПА бесплатна пластика со инсерти што не се лизгаат. Квалитет на паметен дизајн - Сите производи за паметен дизајн се подложени на строга обезбедување и контрола на квалитетот. 24/7 Поддршка на САД - Контактирајте нè на Интернет или телефон за прашања, проблеми и информации за гаранција. Димензии - 14,5-26 x 9,65 x 3,5 инчи (W x d x H). Пластична решетка за зачини за проширување - идеален за складирање и организација на вашиот дом. Карактеристики - се проширува за совршено вклопување во фиоката. Направено од висококвалитетна БПА бесплатна пластика со инсерти што не се лизгаат. Квалитет на паметен дизајн - Сите производи за паметен дизајн се подложени на строга обезбедување и контрола на квалитетот. 24/7 Поддршка на САД - Контактирајте нè на Интернет или телефон за прашања, проблеми и информации за гаранција. Димензии - 14,5-26 x 9,65 x 3,5 инчи (W x d x H). Паметен дизајн пластика за проширување на фиоката за зачини за зачини (14,5-26 x 9,65 инчи) [бело w/ сиво] - 3 нивоа овие организатори на зачини за зачини беа направени за организирање на вашите фиоки за кујни и фиоки за канцеларии. Одлично за организирање на зачини, шкафови, тегли, лименки, плакари, countertops и многу повеќе. Пакетот вклучува (3-ниво) пластична фиока за зачини за зачини за зачини е идеална за складирање и организација за разни артикли. Совршено дизајниран за складирање за заштеда на простор за вашиот дом, кујна или канцелариски предмети. Карактеристики и придобивки направени од висококвалитетни пластични пластични BPA W/ не-лизгачки инсерти за меко дно.

Поврзани производи..