• Свеж
Чинија за сад за сушење на садот за сад за садот за саксија Анти-пад метал за сушење тавче за садови за капакот на капакот за одмор, држач за лажица држач за држач за ?
zoom_in

Чинија за сад за сушење на садот за сад за садот за саксија Анти-пад метал за сушење тавче за садови за капакот на капакот за одмор, држач

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Материјал : Метал Лесно е да се соберат. Оваа кујна решетката може да складира до 5 различни капаци во исто време, помагајќи да ги одржувате вашите простории за готвење и додатоци уредни. Направени од трајни материјали. Организаторот на полиците за обложување заштедува многу простор во вашата кујна. Не грижете се за нарушување во кујната, оваа решетка за организатор на тенџере за шкафовите е одличен начин да ги одржувате вашите работни плочки и шкафовите правилно. Квалитетот на производите што сте ги купиле е темелно тестиран и спакуван. Ве молиме, бидете сигурни да купите. Доколку имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме за да можеме да ви обезбедиме најдобра услуга. “Функција : Материјал : Метал оваа кујна решетката може да складира до 5 различни капаци во исто време да ви помогне Чувајте ги вашите простори за готвење и додатоци уредни. Изработени од трајни материјали. Лесно да се соберат. Совршен натпревар за сите стилови на вклопување. Спецификација : Тип : Пан на држачот на капакот : Силверзиз : приближно 43x27.2cmpackage Вклучен : 1 X PAN Cap Holdernotes : 1. Поради различниот монитор и светлосниот ефект, вистинската боја на предметот може да биде малку поразлична од бојата прикажана на сликите. Благодарам! Поради разликата помеѓу различните монитори, сликите може да не ја одразуваат вистинската боја на предметот.

Type:
Pan Lid Holder
Color:
Silver
Size:
Approx. 43x27.5x10.2cm
Package Included:
1 x Pan Lid Holder:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Note:
*Due to the difference between different monitors the pictures may not reflect the actual color of the item.:
*Compare the detail sizes with yours please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understandings.:
Please forgive us, due to shooting and lighting, there may be some errors between real objects and pictures. Because the product is manually measured, the error will be 1-2 cm. Thank you for your understanding. :

Поврзани производи..