• Свеж
Amabeazwj Pot и PAN Организатор клип-он капа за капакот на кујната Организатор за складирање решетката за сечење табла за сечење мултифункционални полици за полици на пол?
zoom_in

Amabeazwj Pot и PAN Организатор клип-он капа за капакот на кујната Организатор за складирање решетката за сечење табла за сечење

DEN 184.00

Стока
check Во продавницата

Организирајте полици за да ја поедноставите и организирате вашата кујна, користејќи ги на countertops, плакари, па дури и под мијалници за да го намалите нередот ▲ Поставување на вишок предмети на подот или кујната countertop, може да ја задржи секоја бања организирана. Design Дизајн на лепило : Леплива инсталација без обележување, без нокти и без дупки. Тој е многу погоден за прибор за готвење и може да се користи и за прикажување или складирање на садови. Површината е издржлива и лесна за чистење. Организирајте полици за да ја поедноставите и организирате вашата кујна, користејќи ги на countertops, плакари, па дури и под мијалници за да го намалите нередот. ▲ Поставување на вишок предмети на подот или кујната countertop, може да ја задржи секоја бања организирана. Design Дизајн на лепило : Леплива инсталација без обележување, без нокти и без дупки. Тој е многу погоден за прибор за готвење и може да се користи и за прикажување или складирање на садови. Површината е издржлива и лесна за чистење. Име : Clip-On Cover Cover Racksize : 175x150x120mmmaterial : Plastic Colour : Black+ White.

Поврзани производи..