• Свеж
Uonlytech 1pc ролна хартиена држач за хартија за хартија, монтиран хартиена крпа држач за ролна, држач за монтирање на пешкир, држач за тоалетот, држач за хартија за харти?
zoom_in

Uonlytech 1pc ролна хартиена држач за хартија за хартија, монтиран хартиена крпа држач за ролна, држач за монтирање на пешкир, држач за тоалетот,

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Организатор на салфетка во кујната-Направен од отпорен на абење и вселенски алуминиумски материјал, премија и практичен за трајна употреба Хангар за ролни за ткиво за бања- Моден и едноставен дизајн дизајн, може да одговара на многу домашни украсни стилови. Лепливи лавици за пешкири-добро за бања и кујна со употреба, многу едноставна и практична за ладење. Држач за хартија за бања- ќе имате добро искуство, а држачот на ролна хартија е лесен за употреба и ви носи многу погодност. Пол за држач за ткиво- и не е лесна за 'рѓа, погодна за употреба на бања и тоалет. Организатор на салфетка во кујната-Направен од отпорен на абење и вселенски алуминиумски материјал, премија и практичен за трајна употреба. Хангар за ролни за ткиво за бања- Моден и едноставен дизајн дизајн, може да одговара на многу домашни украсни стилови. Лепливи лавици за пешкири-добро за бања и кујна со употреба, многу едноставна и практична за ладење. Држач за хартија за бања- ќе имате добро искуство, а држачот на ролна хартија е лесен за употреба и ви носи многу погодност. Пол за држач за ткиво- и не е лесна за 'рѓа, погодна за употреба на бања и тоалет. Карактеристики на списокот со пакети 1 x ролна хартија -Големина : околу 18.54inch држач за ткиво на лентата за крпи. -Материјал : Просторна алуминиумска бања wallидна полица. -Која : Црна решетка за телефон за бања. -Мамо и едноставен дизајн на изглед, може да одговара на многу домашни декоративни стилови, држач за хартија монтирани од хартија.

Поврзани производи..