• Свеж
30 компјутери 3Д избор на храна за животни за деца, додатоци за ручек за време на училиштата за деца, симпатична цртана филмска храна храна овошје и чепкалки за заби, ?
zoom_in

30 компјутери 3Д избор на храна за животни за деца, додатоци за ручек за време на училиштата за деца, симпатична цртана филмска храна храна овошје

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

? Овие избори за ручек се мали и лесни, со најразлични 3Д форми на врвот за лесно фаќање ? Заоблениот раб не е остар и е погоден за секое дете кое може безбедно да управува со мали предмети. ? Во меѓувреме, симпатичната животинска шема го претвора здодевниот ручек во привлечна и вкусна. ? Овие избори за бенто кутии ги прават вашите деца да бидат возбудени да јадат или да пробаат секаков вид зеленчук, овошје, сендвичи, колачиња и сл? . Тие се исто така совршени за мезе, десерти, Topper Cupcake. ? 【Големина : : Должината на изборот на храна со мечки и изборот на храна со диносаурус е 4,3 см - 4,8 см (1,7 инчи - 1,89 инчи). Должината на изборот за храна со мачки е 4,5 см (1,77 инчи). Совршено е за какво било овошје , ќор-сокак , итн. Овие избори за ручек се мали и лесни, со најразлични 3Д форми на врвот за лесно фаќање. ? Заоблениот раб не е остар и е погоден за секое дете кое може безбедно да управува со мали предмети. ? Во меѓувреме, симпатичната животинска шема го претвора здодевниот ручек во привлечна и вкусна. ? Овие избори за бенто кутии ги прават вашите деца да бидат возбудени да јадат или да пробаат секаков вид зеленчук, овошје, сендвичи, колачиња и сл? . Тие се исто така совршени за мезе, десерти, Topper Cupcake. ? 【Големина : : Должината на изборот на храна со мечки и изборот на храна со диносаурус е 4,3 см - 4,8 см (1,7 инчи - 1,89 инчи).

Поврзани производи..