• Свеж
Зачинете го штандот за шише, мултифункционална полица за кујни за складирање на зачинето шише за висечки кујнски прибор
zoom_in

Зачинете го штандот за шише, мултифункционална полица за кујни за складирање на зачинето шише за висечки кујнски прибор

DEN 227.20

Стока
check Во продавницата

Решетката за сечење е опремена со фиока за вода, што е лесно да се земе и брзо се врие во воздухот без да се грижите за водата насекаде Отстранлив дизајн на кука, висечки кујнски прибор, како што се шпатула, колондер, тепачи на јајца, партал, итн. Интимен дизајн, додавајќи двојни чувари на рачни чувари за да избегнете да се сече при подигање и поставување предмети. Внатрешниот дизајн на засилување ја прави целокупната полица постабилна и има силен капацитет за носење на оптоварување. Лесни за инсталирање и лесни за расклопување, потребни се завртки и лепак, усогласувајќи ја дупката, постарите лица можат да ја инсталираат и. Решетката за сечење е опремена со фиока за вода, што е лесно да се земе и брзо се врие во воздухот без да се грижите за водата насекаде. Отстранлив дизајн на кука, висечки кујнски прибор, како што се шпатула, колондер, тепачи на јајца, партал, итн. Интимен дизајн, додавајќи двојни чувари на рачни чувари за да избегнете да се сече при подигање и поставување предмети. Внатрешниот дизајн на засилување ја прави целокупната полица постабилна и има силен капацитет за носење на оптоварување. Лесни за инсталирање и лесни за расклопување, потребни се завртки и лепак, усогласувајќи ја дупката, постарите лица можат да ја инсталираат и. Интимен дизајн, додавајќи двојни чувари на рацете за да избегнете да се сече при подигање и поставување на артикли. Отстранлив дизајн на кука, висечки кујнски прибор, како што се шпатула, колондер, тепачи на јајца, партал, итн. Може да се постават. Решетката за сечење е опремена со фиока за вода, што е лесно да се земе и брзо се врие во воздухот без да се грижите за водата насекаде.

Item Type:
Spice Rack
Material:
PP Plastic
Color:
As shown in the picture
Product Overall Size:
Approx.41x26x38.3cm/16.1x10.2x15.1in
Weight:
Approx.1150g/40.6oz
Application:
Kitchen, bathroom, dining room, etc
How to Use:
Easy to install and easy to disassemble, no screws and glue are needed, aligning the hole, the elderly can also install it.:
Package List:
2 x Rack:
2 x Border:
1 x Knife Holder:
1 x Baffle:
1 x Chopsticks Barrel:
1 x Chopping Board Rack:
4 x Hook:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..