• Свеж
Wionc Purple Clay Big Fun Fun Fun Fun Rain Dew Pot Zisha чајник Рачно изработено тенџере кунг-fu Teawere Purple Clay Drinkware за Puer
zoom_in

Wionc Purple Clay Big Fun Fun Fun Fun Rain Dew Pot Zisha чајник Рачно изработено тенџере кунг-fu Teawere Purple Clay Drinkware за Puer

DEN 779.20

Стока
check Во продавницата

Држете го на дланката на вашата рака и почувствувајте ја текстурата слична на жад Тоа е многу добро како подарок за родителите, старешините, наставниците, итн. Стари и застоени материјали, рачно изработени, класичен облик, одличен дух и шарм, откривање на антички несмасен шарм. Линиите се убави и природни, устата и рачките се координирани, а барелот за тело се совпаѓа со тенки рачки, што е поелегантно. Делата се длабоки во конотација, елегантна и дарежлива, исклучителна изработка и целосни модели. Тие се длабоко сакани од колекционерите и ентузијастите на Зиша. Протокот на вода е мазен, големиот дијаметар е попрактичен, а чајот е поудобен. Држете го на дланката на вашата рака и почувствувајте ја текстурата слична на жад. Тоа е многу добро како подарок за родителите, старешините, наставниците, итн. Стари и застоени материјали, рачно изработени, класичен облик, одличен дух и шарм, откривање на антички несмасен шарм. Линиите се убави и природни, устата и рачките се координирани, а барелот за тело се совпаѓа со тенки рачки, што е поелегантно. Делата се длабоки во конотација, елегантна и дарежлива, исклучителна изработка и целосни модели. Тие се длабоко сакани од колекционерите и ентузијастите на Зиша. Протокот на вода е мазен, големиот дијаметар е попрактичен, а чајот е поудобен. Држете го на дланката на вашата рака и почувствувајте ја текстурата слична на жад. Тоа е многу добро како подарок за родителите, старешините, наставниците, итн. Линиите се убави и природни, устата и рачките се координирани, а барелот за тело се совпаѓа со тенки рачки, што е поелегантно.

Type:
Teapot
Style:
Chinese
Craft:
Manual
Clay materialPurple mud:
Water outletUpgrade the ball hole:
Inner Wall ChapterNo:
Capacity420cc10cc:
[Size] Total diameter:
16.6cm Caliber
Purpose:
Household tea set/travel portable tea set/Kung Fu tea set/household wine set
Package Included:
1 teapot:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :

Поврзани производи..