• Свеж
Бавен лагер за делител на шпорети, лагер за лагер за силиконски садови за садови за садови за садови за садови за 6 квартални тенџере за 6 кварта тенџере, протек изоб?
zoom_in

Бавен лагер за делител на шпорети, лагер за лагер за силиконски садови за садови за садови за садови за садови за 6 квартални тенџере за

DEN 479.84

Стока
check Во продавницата

【Заштитете го вашиот бавен шпорет】 Бавниот лагер за садови за шпорети е силна и издржлива, супер отпорна на топлина, може да се готви безбедно во бавен шпорет, нема да се стопи или да истекува супа; Одржувањето на вашиот бавен шпорет без леплива остатоци од храна, гребнатини и пукнатини, што го прави секогаш чисто и ново, продолжете го животот на тенџерето со садови 【Еко-пријателскиот може да се користи многу пати, економично од кршливи пластични пластични облоги за бавно шпорет. 【Заштедете енергија и време】 Со бавните делители на садот за шпорети, можете да направите 3 различни состојки или верзии (слатки/солени, зачинети/не зачинети, нискокалорични/високи калории) од ист вид на состојки одеднаш, заштеда на готвење Време и енергија, одлично за семејни собири или вечери со пријателите. 【Лесно за чистење】 Бавниот лагер за садови за шпорети е лесен за чистење, само миење на рацете или ставете ја во машината за миење садови, без впие или чистете тешка керамика, без да одвоите премногу време, оставајќи повеќе време да уживате во вашето семејство. 【Се вклопува за 6 QT бавни шпорети】 Aisslro Silicone Slow Shoker Diverder Mearures 4.33x4,33 инчи (11x11x11 cm), секој со капацитет од 1000ml, вклопена 6 QT круг или овални бавни шпорети, тоа е одличен додаток на вашиот тенџере и А.

Поврзани производи..