• Свеж
Вакуум изолирано шише со вода од не'рѓосувачки челик Произлезување на капаче за патеки со чаша чаша чаша чаша чаша отворено спортско кампување 350мл
zoom_in

Вакуум изолирано шише со вода од не'рѓосувачки челик Произлезување на капаче за патеки со чаша чаша чаша чаша чаша отворено спортско кампување

DEN 215.36

Стока
check Во продавницата

Премиум материјал : Направено од не'рѓосувачки челик, безбеден и издржлив од одделение за храна, за долгогодишна употреба Исклучителен дизајн : мазна заоблена уста за шише, удобност за пиење. Замрзнато тело од шише, удобно за држење. Одлична изолација : Чувајте го вашиот пијалок топол околу 8 часа за 60 степени, 15 часа зачувување на топлина за 40 степени. Тоа зависи од температурата што ја надополнувате во шишето и колку пати отворате или надворешна температура на животната средина. Добро запечатување : Запечатено докажување на протекување, безбедно за ставање во торба. Отворено заклучување на капакот, што е спречување на истурање на вода. Лесно за носење : Компактен и преносен, погоден за дома, патување, отворено, канцеларија, итн. Премиум материјал : Направено од не'рѓосувачки челик, безбеден и издржлив од одделение за храна за долгогодишно користење. Исклучителен дизајн : мазна заоблена уста за шише, удобност за пиење. Замрзнато тело од шише, удобно за држење. Одлична изолација : Чувајте го вашиот пијалок топол околу 8 часа за 60 степени, 15 часа зачувување на топлина за 40 степени. Тоа зависи од температурата што ја надополнувате во шишето и колку пати отворате или надворешна температура на животната средина. Добро запечатување : Запечатено докажување на протекување, безбедно за ставање во торба. Отворено заклучување на капакот, што е спречување на истурање на вода. Лесно за носење : Компактен и преносен, погоден за дома, патувања, отворено, канцеларија, итн. Опис : Ова шише со топла вода е изработено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, анти-низа и издржлив.

Condition:
100% Brand New
Material:
stainless steel
Color:
Black, White, Golden(optional)
Heat Preservation:
8-15 hours 
Weight:
Approx.284g/10oz
Package list:
 
1 * Stainless Steel Insulated Bottle:
Note:
1. The hot water in the bottle will not stay 100 degrees 12 hours later.  :
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
4.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Поврзани производи..