• Свеж
Coollery 40 x 80 инчи дебелина од дебелина од чиста табела заштитник со заштитник на агол, заштитник на маса за трпезариска маса, чист заштитник на пластични чаршави, чист?
zoom_in

Coollery 40 x 80 инчи дебелина од дебелина од чиста табела заштитник со заштитник на агол, заштитник на маса за трпезариска маса, чист

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Еко-пријателски материјал : висококвалитетен еколошки кристално чиста пластика ПВЦ Овој заштитник на табелата со дебелина од 1,5 мм е тежок, стабилен и не се движи наоколу. Материјалот е мек и усогласен, додавајќи цврстина и еластичност. Нежните, без пукнатини и спречуваат формирање на меурчиња. Овој заштитник на табелата е ладен и отпорен на топлина (максимална топлина; 176 ° F/80 ° C) и обезбедува заштита за таблети или на врвот на чаршавот, биро за работа со компјутер, табела за пишување канцеларии, кујнски countertops, трпезариска маса. Издржлив и лесен за чистење : Водоотпорен, изобилен и нетоксичен покритие на масата што ќе ги заштити вашите таблети од гребнатини, истурање, дамки и оштетувања со години. Лесно е да се исчисти со влажна крпа или хартиена крпа погодна за вашето семејство секојдневно користење и обезбедува економичен начин за заштита на вашиот скап мебел. Безбедност за бебиња и деца : Овој производ вклучува збир на аголни заштитници совршени за заштита на вас и вашите деца од остри рабови на табелата. Кристално чистата ПВЦ материјал е мек и флексибилен обезбедува меки испакнатини на аглите за да се намали веројатноста за повреда. Транспарентните чувари на аголот ќе се мешаат беспрекорно со вашиот мебел и нема да бидат забележани. Овој кориснички, лесен за инсталирање и аголни чувари на деца-доказ ќе ви овозможи мирот што ви треба. Исечете на вклопување : Димензиите што ги исечеме обично се 1-2 см поголеми од рекламираната димензија, ова не е грешка во димензијата. Тоа е да се избегне намалувањето на ПВЦ материјалот што може да биде под влијание на теоријата „топлинска инфлација и ладно смалување“. Материјалот е мек и лесен за сечење со остар ножици или остар нож. Потребно е молив и владетел за да се обележи точното мерење за совршен пресек. Додадете во количка со доверба во нашата 100% гаранција за задоволство на клиентите!. Еко-пријателски материјал : висококвалитетен еколошки кристално чиста пластика ПВЦ. Овој заштитник на табелата со дебелина од 1,5 мм е тежок, стабилен и не се движи наоколу. Материјалот е мек и усогласен, додавајќи цврстина и еластичност. Нежните, без пукнатини и спречуваат формирање на меурчиња. Овој заштитник на табелата е ладен и отпорен на топлина (максимална топлина; 176 ° F/80 ° C) и обезбедува заштита за таблети или на врвот на чаршавот, биро за работа со компјутер, табела за пишување канцеларии, кујнски countertops, трпезариска маса. Издржлив и лесен за чистење : Водоотпорен, изобилен и нетоксичен покритие на масата што ќе ги заштити вашите таблети од гребнатини, истурање, дамки и оштетувања со години. Лесно е да се исчисти со влажна крпа или хартиена крпа погодна за вашето семејство секојдневно користење и обезбедува економичен начин за заштита на вашиот скап мебел.

Поврзани производи..