• Свеж
Млеко од не'рѓосувачки челик од биенака со запечатена капа за капаци и носење, канистри за складирање за брашно и шеќер ориз за течно и цврсто складирање/транспорт ?
zoom_in

Млеко од не'рѓосувачки челик од биенака со запечатена капа за капаци и носење, канистри за складирање за брашно и шеќер ориз

DEN 3055.84

Стока
check Во продавницата

Материјал : Кофата за млеко е изработена од висококвалитетен 304 не'рѓосувачки челик, со густа текстура, густ челик, отпорност на висока температура и отпорност на корозија Класичниот и стилскиот изглед е визуелно привлечен во секое опкружување. Добро запечатување. Вграден прстен за запечатување на ПП, одвојлив за чистење, лесна тока, тока со три прстени, густа тока, цврста брава, ефикасно изолирај влажен воздух, муви и комарци и обезбедува безбедност и квалитет на храна. Капацитет : 6 L, 12 L, 21 L, 33 L; Големината е прикажана на сликата. Задебелно дно : Стабилно дно, стабилно и не е лесно да се падне, безбедно. Широк спектар на апликации : Лесно за чување на течни производи без истекување. Со голема отпорност на топлина, таа е многу погодна за содржина на цели зрна, брашно од ориз, масло за јадење вино од вино и други течности и цврсти материи и може да се запечати и спакува за да ги задоволи сите ваши потреби. Материјал : Кофата за млеко е изработена од висококвалитетен 304 не'рѓосувачки челик, со густа текстура, густ челик, отпорност на висока температура и отпорност на корозија. Класичниот и стилскиот изглед е визуелно привлечен во секое опкружување. Добро запечатување. Вграден прстен за запечатување на ПП, одвојлив за чистење, лесна тока, тока со три прстени, густа тока, цврста брава, ефикасно изолирај влажен воздух, муви и комарци и обезбедува безбедност и квалитет на храна. Капацитет : 6 L, 12 L, 21 L, 33 L; Големината е прикажана на сликата. Задебелно дно : Стабилно дно, стабилно и не е лесно да се падне, безбедно.

Name:
Stainless steel sealed barrel
Material:
304 stainless steel
Capacity:
6L, 12L, 21L, 33L (1.58 gallons/3.17 gallons/5.54 gallons/8.71 gallons
Function:
store liquid/solid food, etc.
Advantages:
corrosion resistant, hygienic, not easy to rust
feature:
Stainless steel milk jug.:
Made of stainless steel.:
Silicone sealing ring.:
Embedded silicone is more sealed.:
can add support at the bottom and top without having to be welded together.:
Package Contents:
1 x stainless steel bucket :

Поврзани производи..