• Свеж
Bewinner Phone GamePad, компјутер + метал/ергономски дизајн/издржлива/мобилна контролна конзола GamePad за паметни телефони за телефон Android за PUBG - може да се протега нагоре и над?
zoom_in

Bewinner Phone GamePad, компјутер + метал/ергономски дизајн/издржлива/мобилна контролна конзола GamePad за паметни телефони за телефон

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Висок квалитет на материјал, ергономски дизајн, многу издржлив Флексибилност, прецизност, удобност. Компактен, преносен и издржлив. Реверзибилен дизајн : Не блок линија на видот на играчот. Реверзибилен дизајн : Не блок линија на видот на играчот. Висок квалитет на материјал, ергономски дизајн, многу издржлив. Флексибилност, прецизност, удобност. Компактен, преносен и издржлив. Реверзибилен дизајн : Не блок линија на видот на играчот. Реверзибилен дизајн : Не блок линија на видот на играчот. Карактеристики : Висок квалитет на материјал, ергономски дизајн, многу издржлив. Флексибилност, прецизност, удобност лесна за контрола на компактен, преносен и издржлив реверзибилен дизајн : не блок линија на видот на плеерот Главната заграда на телото може да се протега нагоре и надолу, вклопување на повеќето телефони на преклопувањето на преклопувањето го прави да стане држач за телефони лесно материјал : компјутер+метал Спецификација : Боја : Црна применливи производи : За паметни телефони Материјал : компјутер, Метал Големина : Прибл. 12*15*3,8cm/4,7*5.5in Тежина : Прибл.8 G список на пакети : 1 x Game Pad.

Color:
Black
Applicable products:
for smart phones
Material:
PC,Metal
Size:
Approx. 12*15*3.8cm/4.7*5.9*1.5in
Weight:
Approx. 118.8g
Package List:
 
1 x Gamepad:

Поврзани производи..