• Свеж
ГОРУ ХАРДЕНСКИОТ СОСТОЈБА СОСТОЈБА КОМПАТИТИВНО СО ОКУЛУС ПОСТАВУВА 2- СОВЕТИ ЕЛИТИЧКИ ДЕЛОВНИ КОНТРОЛЕРИ Додатоци - со прилагодлива лента за рамо, патно складира?
zoom_in

ГОРУ ХАРДЕНСКИОТ СОСТОЈБА СОСТОЈБА КОМПАТИТИВНО СО ОКУЛУС ПОСТАВУВА 2- СОВЕТИ ЕЛИТИЧКИ ДЕЛОВНИ КОНТРОЛЕРИ Додатоци - со прилагодлива лента

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Лесна преносливост : Случајот Oculus со подобрени двојни патенти и издржлива лента за рака, исто така се обезбедува прилагодлива лента, што го прави подготвен да се претвори во елегантна и лесна торба за рамо, која нуди голема безбедност и преносливост за да се носи околу тоа дали сте дома или во движење Изорен внатрешен простор за внатрешни работи : Совршено компатибилен со слушалките Oculus Quest 2 со елитна лента (или која било лента за глава од трети страни со најголема висина помала од 5,6in '') Две контролори на рачки и врски Oculus. Преносни и удобно се вклопуваат : 1 : 1 правење на реална машина, совршено компатибилно со сите ваши додатоци. Службениот случај компатибилен со Oculus Quest 2, Elite Strap (или 3 -та лента), контролори на допир. Исто така, постои торба за мрежи за врската полнач и окулус. Ја одржува вашата потрага 2 организирана додека обезбедува заштита од движење и судир. Тешка заштитна обвивка : Надворешната обвивка е изработена од тврд материјал Ева за да се осигура дека нема да биде натопена од течности. Исто така, покриено е со симулиран тексас на високо ниво за да се направи случајот да изгледа стилски и пристоен. Со специјална обвивка за апсорбирање на шок, целиот случај е отпорен на гребење и отпорен на влијанија. Што добивате : Тешко носење кутија x 1pc ; VR Заштитна обвивка за леќи за леќи x 1pc ; контролор за контрола на контролорот x 2pcs; Професионална услуга од Гнору.

Поврзани производи..