• Свеж
Cableамал со голема брзина Премиум USB Полнач за напојување со податоци за полнење на податоци за Nintendo 3DS/3DS XL/DSI/DSI XL прецизни конектори Обезбедете висока стапка на полн?
zoom_in

Cableамал со голема брзина Премиум USB Полнач за напојување со податоци за полнење на податоци за Nintendo 3DS/3DS XL/DSI/DSI XL прецизни конектори

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

❤1pcs Премиум крпи за чистење на микрофибер, големина : 6 x 7 инчи (15 см х 18см) Connecters Конекторите за прецизност обезбедуваат висока стапка на полнење. ❤ Оставете да наплаќате и да играте во исто време. Должината на ❤CROD : Околу 5ft / 1,5м, сосема нов и висок квалитет. ❤ Компатибилен за Nintendo 3 DS / 3 DS XL / DSI / DSI XL. ❤ Фекции : Сосема нови и високо квалитетни прецизни конектори за прецизност Обезбедете висока стапка на полнење ви овозможуваат да се наплаќате и да играте во исто време направено од пластична лесна инсталација со висок квалитет, едноставна приклучок и игра за поставување на кабелот за поставување : околу 5 FT / 1.5 m Компатибилен за Nintendo 3 DS / 3 DS XL / DSI / DSI XL.

Поврзани производи..