• Свеж
Табла за симулација на погон на Vbestlife, табла за симулација на погони за игри без игри за заварување 5.15B фирмвер Техничка поддршка за Sega Dreamcast
zoom_in

Табла за симулација на погон на Vbestlife, табла за симулација на погони за игри без игри за заварување 5.15B фирмвер Техничка поддршка

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Одбор за симулација на возење : Нова табла за симулација на погонот, ослободете се од звукот на Drive Dragsaw, прочитајте го квалитативниот скок на брзината, бесплатната игра Компатибилност : Компатибилност на играта, совршено трчање, компатибилно со огледалото, обезбедете техничка поддршка за да помогнете во инсталацијата и тестот. Лесно за инсталирање : Инсталација Едноставно, оригиналното монтирање на погонот може да се замени или инсталира, без заварување, без модификација на главната табла на машината.15 Врз основа на подобрена табличка на возачот, v5.15b предности, сите метални клип, прочитајте мемориска картичка повеќе мазна и стабилна. Професионалец : Професионално производство, стабилни карактеристики и висока сигурност. Одбор за симулација на возење : Нова табла за симулација на погонот, ослободете се од звукот на Drive Dragsaw, прочитајте го квалитативниот скок на брзината, бесплатната игра. Компатибилност : Компатибилност на играта, совршено трчање, компатибилно со огледалото, обезбедете техничка поддршка за да помогнете во инсталацијата и тестот. Лесно за инсталирање : Инсталација Едноставно, оригиналното монтирање на погонот може да се замени или инсталира, без заварување, без модификација на главната табла на машината.15 Врз основа на подобрена табличка на возачот, v5.15b предности, сите метални клип, прочитајте мемориска картичка повеќе мазна и стабилна. Професионалец : Професионално производство, стабилни карактеристики и висока сигурност.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Drive Simulation Board
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown 
Weight:
Approx. 38g
Replacement for storage card based optical driver in console, drives inevitably wear out and break down(like all mechanical equipment), since consoles no longer manufactured, almost impossible to provide spare parts.:
The project has no activities, so it aims to provide a once and for all solution. :
Package List:
1 x Drive Simulation Board:
3 x Fixed Buckle:
Note:
Can just installed on DC host motherboard VA1 model, otherwise will burn out! Remember not to plug electrify, this must pay attention to, board broken is small matter, people electrocution is major event!:

Поврзани производи..