• Свеж
Baoblaze 2x преносни меки перници за градите перници за маса масажа за салон за убавина
zoom_in

Baoblaze 2x преносни меки перници за градите перници за маса масажа за салон за убавина

DEN 1452.80

Стока
check Во продавницата

Лесен, удобно, еднократно и миење Обезбедува поддршка на градите и удобни ноќи за спиење на странични, грб или стомак. Ја намалува непријатноста предизвикана од нежни гради. Охрабрува за време на доењето, ублажување во грбот, вратот и рацете. Совршен за салон за убавина, дом; Патува. Лесен, удобно, еднократно и миење. Обезбедува поддршка на градите и удобни ноќи за спиење на странични, грб или стомак. Ја намалува непријатноста предизвикана од нежни гради. Охрабрува за време на доењето, ублажување во грбот, вратот и рацете. Совршен за салон за убавина, дом; Патува. Опис : - лесен, удобно, еднократно и миење. - Обезбедува поддршка на градите и удобни ноќи за спиење на страна, грб или стомак. - Ја намалува непријатноста предизвикана од нежни гради. - Охрабрува за време на доењето, ублажување во грбот, вратот и рацете. - Совршен за салон за убавина,. Спецификација : - Количина : 2 парчиња - Материјал : Дакрон - Големина : Прибл.9inch - Боја : Violetpackage Вклучува : 2 парчиња салон за убавина на дојка на дојка : Ве молиме, дозволете грешка од 0-1cm заради рачно мерење, благодарност. вистинска боја на предметот. Ве молиме, разберете, благодарам. Имаме долгогодишно искуство во продажба на стока преку Интернет, ние сме фокусирани на обезбедување на најдобар производ и услуга на клиентите.

- Quantity:
2Pieces
- Material:
Dacron
- Size:
approx. 24x34.5x10cm/ 9.4x13.6x3.9inch
- Color:
Violet
Package Includes:
2 Pieces Beauty Salon Breast Pillows:
Note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement, thanks.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..