• Свеж
Луда УБАВИНА Дизни Чиста Принцеза Јасмин Бања Впие, Божур &засилувач; Јасмин Мирисна Меур Бања, Пена & засилувач; Мирис Кралската, Се Релаксираат, Се Развивам, Само-Г?
zoom_in

Луда УБАВИНА Дизни Чиста Принцеза Јасмин Бања Впие, Божур &засилувач; Јасмин Мирисна Меур Бања, Пена & засилувач; Мирис Кралската,

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

МЕКА КАКО NIGHTПСКА НОЌ - оваа забавна И убаво спакувана Бања Од Дизни Чиста Принцеза Јасмин Натопете со божур и мирис на јасмин ќе ви овозможи целосна релаксација во кадата додека се пените и се опуштате во кралско расположение БОЖУР И МИРИС НА ЈАСМИН-уникатниот мирис ќе ги натера да прашаат каде го најдовте овој одличен производ! Луда Убавина, се разбира. Истурете под топла проточна вода и вител за магично да ја наполните кадата со миризливи меурчиња, тогаш останува само да легнете, да се опуштите и да ги впиете грижите на денот. ВКЛУЧУВА-1 Дизни Чиста Принцеза Јасмин Бања Впие. ЗАБАВЕН И КОРИСЕН ПОДАРОК-Совршен божиќен филер За Порибување, предмет за забава, услуга за настани, таен подарок За Дедо Мраз и многу повеќе. Забавно и корисно, ова е одличен подарок за многу прилики. ЛУДА УБАВИНА-ние Сме лидер во дизајнот предводена козметика и во подарокот и во професионалниот сектор. Нашите дизајнери работат неуморно за да обезбедат широк спектар на романи, забавни и интересни предмети кои исто така работат убаво, и само за вас и како подароци за вашите најблиски. Оваа забавна И убаво спакувана Дизни Чиста Принцеза Јасмин Бања Натопете со божур и мирис на јасмин ќе ви овозможи целосна релаксација во кадата додека се пените и се опуштате во кралско расположение. Уникатниот мирис ќе ги натера да прашаат каде го најдовте овој одличен производ! Луда Убавина, се разбира.

Поврзани производи..