• Свеж
ДОИТУЛ 5 Комплети Комплет За Прстен За Нос Комплет За Тело Комплет За Обетки За Обетки Украсени Додатоци Комплет За Пирсинг На Телото Комплет За Пирсинг На Спирала ?
zoom_in

ДОИТУЛ 5 Комплети Комплет За Прстен За Нос Комплет За Тело Комплет За Обетки За Обетки Украсени Додатоци Комплет За Пирсинг На Телото

DEN 583.52

Стока
check Во продавницата

Комплет За Пирсинг На Папокот : совршен подарок за вашите пријатели кои сакаат да носат накит за тело, пирсинг на носот Комплет За Пирсинг на папокот : Ве Прави шармер и поладен. Кул и привлечни накит за пирсинг на телото. Комплет За Пирсинг на усните : Лесен за употреба, без алергија, без ' рѓа, без избледување. Здрав материјал, безбеден и безбеден. Прстени За нос Обрач : Погоден за професионална или лична употреба, совршен за пирсинг на носот. Тоа ќе ви даде добро искуство. Комплет За Пирсинг на носот : Лесен за ракување и лоцирање на точката каде што сакате дупката да биде точна. Пакетот Вклучува 5 х Комплет Карактеристики На Комплетот За Пирсинг На Носот-Материјал : Нерѓосувачки Челик, пп, акрилен комплет за пирсинг на стомакот - Големина : Околу 1, 00Х1, 00Х0, 20см/0, 39Х0, 39Х0 комплет за пирсинг на носот. - Боја : Како Што Е Прикажано комплет за пирсинг на усните-Антиалергија и добар нерѓосувачки челик, ПП, акрилен материјал, безбеден и пријателски за вашето тело нос прстени карики. - Најдобро е за забава, сувенири за патување. Направете да станете повеќе стилски алатка за накит. - Со мала тежина, ќе се чувствувате многу удобно кога ги носите. Едноставен и креативен дизајн со овие пирсинг додатоци, изгледа поладна носот столпчиња прстени. - Совршен подарок за вашите пријатели кои сакаат да носат тело, накит за пирсинг на носот за сите пирсинг.

Поврзани производи..