• Свеж
Сунѓер за лице сунѓер сунѓер-сунѓер сунѓер изработен од глинени растителни влакна сунѓери за нечисто нормално чувствителна кожа пилинг бања сунѓер сув состојба д?
zoom_in

Сунѓер за лице сунѓер сунѓер-сунѓер сунѓер изработен од глинени растителни влакна сунѓери за нечисто нормално чувствителна кожа пилинг бања

DEN 73.12

Стока
check Во продавницата

【Вистински активни состојки】 100% природни, Konjac може да формира заштитен филм на површината на кожата за да се спротивстави на надворешното оштетување и внимателно да ја храни кожата 【Нежен и темелен】 КОНЈАК сунѓер е безбеден и нежен, слабо кисел, природно навлажнувачка, ефикасно чиста кожа, погодна за чувствителна кожа. 【Дополнителна глина】 Клеј е полна со елементи во трагови и сунѓер на Коњак. Мали влакна пори, лесни за пена, нежни и пријателски за кожата, безбедни и еколошки, лесни за чистење и еднократно. 【Нежно пилинг】 Пилинг, чистење на телото и отстранување на нечистотија, сунѓер на Конјак погоден за чувствителна кожа, совршен за возрасни и деца при капење. 【Светло и компактно】 мала тежина и мала големина, лесен за складирање и носење, сунѓер на Konjac може лесно да се стави во вашиот џеб, совршен за патување. Коњак може да формира заштитен филм на површината на кожата за да издржи надворешно оштетување и внимателно да ја храни кожата. Сунѓерот Коњак е безбеден и нежен, слабо кисел, природно навлажнувачка, ефикасно исчистена кожа, погодна за чувствителна кожа. Мали пори на влакна, лесни за пена, нежни и пријателски за кожата, безбедни и еколошки, лесни за чистење и еднократно. Исклучете го, исчистете го телото и извадете ја нечистотијата, погодна за чувствителна кожа, совршена за возрасни и деца при капење.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Facial Sponge
Material:
Konjac
Purpose:
cleaning
Package list:
1 x face sponge :

Поврзани производи..