• Свеж
Doitool Boundet за еднократна употреба капачиња за туширање Еластична капа за капење бања бања, обвивка за готвење коса за жени шминка за спиење, готвење мешани бои деца с?
zoom_in

Doitool Boundet за еднократна употреба капачиња за туширање Еластична капа за капење бања бања, обвивка за готвење коса за жени шминка

DEN 136.00

Стока
check Во продавницата

Капчиња за туширање за еднократна употреба, водоотпорна еластична капа за капење бања бања, завиткана за готвење за готвење за коса за жени шминка за спиење Капи за туширање за еднократна употреба, женски работи на еластична капа за спиење. Има широк спектар на примена, може да се користи како еднократна употреба, капа за бања за еднократна употреба и така натаму. Направено од добар материјал, фино изработка и исклучителни детали за вас. Можете да ги користите не додека се туширате, туку и да ги измиете лицата наутро. Капчиња за туширање за еднократна употреба, водоотпорна еластична капа за капење бања бања, завиткана за готвење за готвење за коса за жени шминка за спиење. Капи за туширање за еднократна употреба, женски работи на еластична капа за спиење. Има широк спектар на примена, може да се користи како еднократна употреба, капа за бања за еднократна употреба и така натаму. Направено од добар материјал, фино изработка и исклучителни детали за вас. Можете да ги користите не додека се туширате, туку и да ги измиете лицата наутро. Опис направен од добри материјали и удобен за носење. Останете удобно околу главата без да паднете. Помогнете да го намалите триењето помеѓу косата и перницата и да ја заштитите косата од вода, да ви дадете удобно време за спиење и капење и лесно заштитете ја косата.

Поврзани производи..