• Свеж
200 парчиња Стапчиња За Мешање Мастило За Тетоважа, Машина За Мешање Мастило За Мастило За Еднократна Употреба Тазај Стапчиња За Мешање На Пигмент За Тетовирање Црн?
zoom_in

200 парчиња Стапчиња За Мешање Мастило За Тетоважа, Машина За Мешање Мастило За Мастило За Еднократна Употреба Тазај Стапчиња За

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Quage, ВКЛУЧУВАЈЌИ-200 парчиња стапчиња за мешање за еднократна Употреба, машински стапчиња за миксер за тетоважи се само еднократна употреба, чисти и санитарни `+Висококвалитетни-стапчиња за мешање за Еднократна Употреба изработени од високо-грандиозна пластика. Мал, лесен и издржлив. Лесен за ракување. `+Одличен ДИЗАЈН-Дизајниран За потопување и мешање на пигмент за тетоважа. Овој мал гаџет е задолжителен за секој уметник. `+Широко СЕ КОРИСТИ - стапчињата за миксер за тетоважи се задолжителни за машината за миксер за мастило за тетовирање. Стапчињата за мешање се еднократен потрошен материјал. - Гаранција за задоволство-100% ветување за задоволство. Какви било прашања во врска со стапчињата за миксер за тетоважи, ве молиме контактирајте не, ние ќе ви помогнеме да ги решите вашите проблеми. 200 парчиња Стапчиња За Мешање Мастило За Тетоважа, Машина За Миксер За Мастило За Тетоважа За Еднократна Употреба Стапчиња За Мешање На Пигмент За Тетовирање Црно За Машина За Миксер За Тетовирање Снабдување Со Микроблејдинг кои се основните информации за Ова Стапчиња за Мешање Мастило За Тетовирање? Големина на пакетот : Приближно 9,5 х 7 х 2см / 3,74 х 2,76 х 0,79 Инчен Материјал : Пластичниот Пакет Вклучува : 200 Парчиња Стапчиња За Мешање Тетоважи кои се карактеристиките на овој производ? Тетоважа миксер машина стапчиња се само еднократна употреба, чисти и санитарни.

Поврзани производи..