• Свеж
Lzlyer Туш Стол Тоалет Када Преносни Прилагодливи Бања Столче Со Слободен Помош Грабне Бар, Туш Лифт Стол, Бања Помош, За Безбедност и Стабилност
zoom_in

Lzlyer Туш Стол Тоалет Када Преносни Прилагодливи Бања Столче Со Слободен Помош Грабне Бар, Туш Лифт Стол, Бања Помош, За Безбедност и Стабилност

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Висината На Столчето За Капење Прилагодлива за Да Ги Задоволи Вашите Различни Потреби, Погодна за Различни Групи ЛуѓеСо Гумена Подлога за Стапала Што не Се Лизга, Постабилна и Посигурна. Лесна И Издржлива, Конструирана со Алуминиумска Рамка, Лесната Рамка За Столче За Туширање Поддржува до 290~330 Фунти(130~150 кг). Корисно во Бањата за Постари Постари Лица, Инвалиди, Баријатриски, Хендикепирани Лица, Повредени и Други Кои Сакаат да Седат додека се Капат. Според Seономски Дизајнираните Седишта, Луѓето Седат и Поудобно, Го Прошируваат Дизајнот На Седиштата, Го Зголемуваат Просторот за Активности,Погодни за Различни Групи Луѓе. Зголемете Ја Безбедноста и Практичноста во Областа За Бања и Туширање Со Инсталирање на Ова Практично Седиште за Бања за Заштеда на Простор. Оваа Столица За Туширање е Наменета за Инвалиди, Постари Лица, Бремени или Други Незгодни Лица. Со Удобен И Безбеден За Секојдневна Употреба.Спецификација : Тип На Ставка : Прилагодлива Столица За Туширање Во Висина / Стол За Туширање / Метод За Чистење На Клупа За Бања : Пилинг За Влажна Крпа, Список Со Суви Природно Пакување : 1 Х Столче За Туширање (Треба Сами Да Се Соберете) € Мерки На Претпазливост Овој Производ Продава Само Столици За Туширање и Не Содржи Други Слики Од Производи.При Рачно Мерење, Големината на Производот може Да Покаже Физичка Грешка од 1-5 цмпоради Силна Светлина, Овој Производ ќе Произведе Одредена Разлика во Бојата.

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Package List:
1 X Shower Stool( Need to Assemble Yourself ):
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Поврзани производи..