• Свеж
Игли за микроблејдинг, 50 парчиња 14cf 0,18 mm Црна Игла За Тетоважа За Веѓи За Еднократна Употреба, Постојана Игла За Шминка за Потези За Коса Ајлајнер или Рачно Пенкало ?
zoom_in

Игли за микроблејдинг, 50 парчиња 14cf 0,18 mm Црна Игла За Тетоважа За Веѓи За Еднократна Употреба, Постојана Игла За Шминка за Потези

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ШИРОКО СЕ користи : Одговара за сите рачни микроблејдинг пенкало Лесен за употреба. ЦЕЛОСНО СТЕРЛИЗИРАН И ЗА ЕДНОКРАТНА употреба : стерилизиран секој со Гама зраци. Само За Еднократна Употреба. МЕДИЦИНСКИ ОДДЕЛЕНИЕ МАТЕРИЈАЛ : Направени од страна на медицински одделение од нерѓосувачки челик. Побезбедно и поздраво. ОСТРА И ЕЛАСТИЧНА : Одлична стабилност, помалку вибрации, ја прават линијата на веѓите убава и природна. ИНДИВИДУАЛНО ПАКУВАЊЕ : Секоја игла за микроблејдинг е во индивидуално пакување со строга контрола на квалитетот. БОЈА : Црн МАТЕРИЈАЛ : Медицински ПАКЕТ ОД Нерѓосувачки челик : 50 х Игли за Тетоважа на веѓи 0,18 мм За НАС : ние Сме професионален постојан провајдер на производи за шминка, го гарантираме квалитетот на производот. Ако имате било какви прашања, ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе бидеме тука за вас.

Поврзани производи..