• Свеж
MIS1950s Долга Рачка Мека Четка За Туширање За Коса Четка За Бања Четка За Чистење На Грбот За Возрасни, Brономски Дизајн Четка За Туширање Погодна За Кожата Со Зголемен?
zoom_in

MIS1950s Долга Рачка Мека Четка За Туширање За Коса Четка За Бања Четка За Чистење На Грбот За Возрасни, Brономски Дизајн Четка За Туширање Погодна

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Поправете го лизгачот, лизнете го до врвот за да ја поправите главата на четката и да избегнете тресење на главата Нема мртви точки за чистење / пилинг / точки за масажа / длабока деконтаминација. Споредба : Миење Раце и капење : обичното миење раце не може да ја отстрани длабоката нечистотија во порите; четка за бања за масажа : влакната можат длабоко да ја исчистат нечистотијата и да ја исчистат кожата. Издолжената рачка им олеснува на поединците да го тријат грбот. Комбинацијата на топката за капење и четката за капење ви овозможува да уживате во капењето. Четка за туширање погодна за кожата, исчистете ја убавината на кожата, слободно измијте/лесен напор/длабоко чистење. Минималистичка и елегантна боја, масирајте го грбот и ексфолирајте за да ја подобрите среќата при капење. Забелешка : Поради различни дисплеи и ефекти на осветлување, вистинската боја на производот може да биде малку поинаква од бојата прикажана на сликата. Поради рачно мерење, дозволете мало отстапување на мерењето. Поправете го лизгачот, лизнете го до врвот за да ја поправите главата на четката и да избегнете тресење на главата. Нема мртви точки за чистење / пилинг / точки за масажа / длабока деконтаминација. Споредба : Миење Раце и капење : обичното миење раце не може да ја отстрани длабоката нечистотија во порите; четка за бања за масажа : влакната можат длабоко да ја исчистат нечистотијата и да ја исчистат кожата. Издолжената рачка им олеснува на поединците да го тријат грбот. Комбинацијата на топката за капење и четката за капење ви овозможува да уживате во капењето.

◆Name:
bath brush
◆Size:
39.5X11cm
◆Product material:
ABS+PBT+electroplated iron wire+polyester wire
➤Product List:
1X Bath Brush:
1x bristles:
➤Notes:
Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
Please allow slight measurement deviation due to manual measurement. :

Поврзани производи..