• Свеж
Scrubbers за стапало на Yugtcen за употреба во туш, 2 парчиња масажа за масажа на стапалото за туш под, стапала чистач со чаши за вшмукување без лизгање, подобрување на цирку?
zoom_in

Scrubbers за стапало на Yugtcen за употреба во туш, 2 парчиња масажа за масажа на стапалото за туш под, стапала чистач со чаши за вшмукување

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

【Нема повеќе свиткување во тушот】 Со ова средство за чистење на нозете, можете да ја задржите рамнотежата за да ги исчистите стапалата лесно без да се наведнувате Едноставно ставате стапала на врвот на нозете чистачи за употреба во туш и се движите напред и назад. Чистењето на тушот за нозе е многу совршен за луѓето чиј колк/ колено/ грб се незгодно свиткување. 【Премиум материјал】 Нашиот мијалник за нозе за туш под и када е направен од висококвалитетен TPE и силиконски материјал кој е еколошки, не-токси, абразивен отпор и мека, совршена за чистење на нозете и телото. 【Масажа на стапалото за подобрување на циркулацијата на нозете】 Нашиот дизајн за чистење на нозете до различна должина на чистење на влакната Шиатсу за да го вклопи единствениот дел од стапалото, што може подобро да ја достигне секоја точка на притисок за да ги масира нозете, да промовира циркулација на крвта и да ве опушти. 【Со моќни чаши за вшмукување】 Постојат силни чаши за вшмукување на дното, можете да го користите чистачот за нозе за подот за туширање или вертикалниот wallид. Куповите за вшмукување цврсто ќе се прицврстат на wallидот, не се грижите за масениот скубер што се лизга или паѓа. 【Длабоко исчистете ги нозете - чистачот на нозете на тушот е дизајниран на стотици влакнести влакна што ќе ги исчистат нозете длабоко.

Поврзани производи..