• Свеж
Депила 6 парчиња мит двојно миење на кожата на грбот на телото, бања, бања, затегнување ракавици, ракавици, нараквици мртви миење на ракавици за миење на ракавици, ек?
zoom_in

Депила 6 парчиња мит двојно миење на кожата на грбот на телото, бања, бања, затегнување ракавици, ракавици, нараквици мртви миење на ракавици

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Влакна и памук Loufa Glove-оваа ракавица за туширање нежно ја чине и ја подмладува кожата за крајно чисто чувство. Нараквици за чистење на телото-лесно може да се отстрани на кожата и кутикулата, нема да му наштети на кожата. Нараквици за чистење на бања-Извршувачки нараквици-Оваа ракавица за ексфолирачки работи за сите текстури на кожата и за мажи и за жени. Нараквица за масажа за туширање-Еластична лента за рака ја спречува ракавицата за туширање да не се лизга. Loufa Glove-оваа ракавица за туширање нежно ја чине и ја подмладува кожата за крајно чисто чувство. Нараквици за чистење на телото-лесно може да се отстрани на кожата и кутикулата, нема да му наштети на кожата. Нараквици за чистење на бања-Извршувачки нараквици-Оваа ракавица за ексфолирачки работи за сите текстури на кожата и за мажи и за жени. Нараквица за масажа за туширање-Еластична лента за рака ја спречува ракавицата за туширање да не се лизга. Depila Package вклучува 6 x ексфолирачки нараквици за ракави- боја : небо-сина, розова, беж изгорување на ракавицата за бања- Оваа ракавица за туширање нежно ја чиста и ја подмладува вашата кожа за крајно чисто чувство за исцрпување на тушот. Објавени пори на порите на тушот Ексфолираат.- Материјал : Влакна и памучни ексфолирачки нараквици- длабоко и нежно ексфолирајте ги рацете, нозете, лицето и телото додека ја стимулираат ракавицата за миење садови за проток на крв.

Поврзани производи..