• Свеж
Исцелени 5 Комплети 300 парчиња Алатка За Чистење На Линија За Чистење На Уши Алатка За Чистење На Уши Лимпиадор Де Оидос Линија За Чистење Уши Пирсинг Конец Пирсинг ?
zoom_in

Исцелени 5 Комплети 300 парчиња Алатка За Чистење На Линија За Чистење На Уши Алатка За Чистење На Уши Лимпиадор Де Оидос Линија За Чистење

DEN 138.88

Стока
check Во продавницата

Алатки за Пирсинг на ушите : Добро изработени од врвен материјал за да обезбедат издржливост, безбедни и хигиенски Алатки За Чистење уши : можете да го чувате во торба или да извадите од нив и да ги ставите покрај вас, што ќе ви олесни да чистите дупка за уши во секое време. Конец За Пробивање на увото : конецот за дупки за обетки е погоден за чистење на дупките за уши без никаква болка, отстранување на необичен мирис и капење на дупките за уво. Прободен Конец За Чистење Уши : линиите за чистење на ушите се флексибилни и пријателски за кожата, меки и удобни. комплет за чистење дупки за обетки. Алатка за Чистење Дупки за обетки : линиите за чистење дупки за уши работат со течност за чистење уши или директно се навлажнуваат и се нанесуваат на дупките за уво. Список на пакети 5 х комплети Од 300 парчиња Линии За Чистење Ушни Дупки Карактеристики-Боја : Светло Зелена линија за чистење Дупки за Уши. - Материјал : памучни мултиалатки-Големина : Околу 12, 00Х1, 50Х0, 10см/4, 72Х0, 59Х0, 04инч прободен средство за чистење уши. -Линиите за чистење на пирсингот на увото се флексибилни И погодни За кожата и удобни Алатки за Нега на Ушни Дупки. - Ви обезбеди со повеќе сеопфатна грижа за дупки за уши пирсинг почист конец. - во ушната дупка, спречете воспаление на дупката за обетка на ушната дупка.

Поврзани производи..