• Свеж
Аливод Мастило Миксер Тетоважа Електричен Пигмент Шминка Веѓа Лак Миксер Боја Машина Снабдување СО 100 ПАРЧИЊА Мешање Стапчиња Акварел Мастило Сликарство Мешалка ?
zoom_in

Аливод Мастило Миксер Тетоважа Електричен Пигмент Шминка Веѓа Лак Миксер Боја Машина Снабдување СО 100 ПАРЧИЊА Мешање Стапчиња Акварел

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

1ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ-машината за мешање мастило за тетовирање е изработена со висококвалитетен пластичен материјал, кој е лесен и непријатен за break.It доаѓа со 100 стапчиња за мешање за еднократна употреба кои се санитарни и исплатливи. Ви треба подолг стап? Комбинирајте 2 или повеќе стапчиња за мешање со тоа што ќе ги закачите заедно за да направите супер долг миксер.МЕШАН ПИГМЕНТ-електричната машина за миксер за пигменти за тетовирање дизајнирана за потопување и мешање на пигмент за тетовирање,го прави брзо и лесно мешање на боите на пигментот.Може ефикасно да го спречи пигментот од долгогодишни врнежи за стабилност и добар ефект на мешање.ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ-овој електричен миксер за пигменти за тетовирање може да се користи за мастило за тетовирање,Мастило Со акварел,пигмент за сликање,алатка за снабдување со мироблејдинг и др.ЛЕСЕН и ЕДНОСТАВЕН За РАКУВАЊЕ - Држете го копчето за прекинувач, електричниот миксер за пигмент со мастило брзо ќе се измеша и ќе добие многу неверојатен ефект на мешање.Нашиот миксер за мастило може ефикасно да спречи таложење мастило/пигмент за тетовирање. Тоа е дефинитивно практична алатка за мешање мастило за тетовирање или други.МОЌ - нашата машина за миксер за пигменти за тетовирање 2 bat 1,5 V батерии се потребни. (не е вклучено во пакетот).

Поврзани производи..