• Свеж
Перница за када од када, перница за бања, водоотпорна перница за бања, перница од када во која има тотална поддршка, водоотпорна перница за бања со вратот и грбот, бе?
zoom_in

Перница за када од када, перница за бања, водоотпорна перница за бања, перница од када во која има тотална поддршка, водоотпорна перница

DEN 1584.00

Стока
check Во продавницата

Перница за када Се вклопува во секое лице или када - Дизајнот со две панели на оваа перница за вратот на бањата се наведнува според заоблениот раб на вашата када, уверувајќи совршен одмор за главата, вратот и рамената. Овој потпирач за глава на Спа прави прекрасен подарок - без разлика дали е за Денот на мајката, невестински забави или родендени, ќе им ги подарите на вашите најблиски со некое вистинско време за релаксација и тие ќе бидат благодарни за тоа. Вградената перница ќе ги одмори вратот и главата, додека главниот дел ќе го поддржува вашето тело, ќе ви обезбеди вистинска релаксација. Дизајн на нелизгање-Купови за екстра-силна вшмукување Чувајте ја матката за перница за бања цврсто фиксирана на вашата када.Не повеќе лизгање и лизгање. Безбедно за стари лица и деца. Када за перници за када : Име : Када за када : Bluemateal : 100% полиестерско влакно 3Д домашна мрежа Материјал : 35,5*33cm/14*13inch, дебелината е околу 10 см/4inchuse Место : Пласпа на бања Вклучува 1*Када за перници за када Исчистете и исушете ја кадата за најдобар ефект на вшмукување2. Притиснете ја перницата за бања на када, не е фиксирано на poistion што ви треба3. Ве молиме, чувајте остра работа како иглички за коса, ѓердани, нараквици, жилети, ножици, клипери за нокти подалеку од перницата4.

name:
Bathtub Pillow
Color:
blue
Material:
100% polyester fiber 3D home mesh material
Size:
35.5*33cm/14*13inch, thickness is about 10cm/4inch
Use place:
bathroom place
Packaging Includes:
1* Bathtub Pillow:
Tips:
1. Clean and dry the bathtub for best suction effect:
2. Press the bath pillow on bathtub untille it is fixed on the poistion you need:
3. Please keep sharp thing like hair pins, necklaces, bracelets, razors, scissors, nail clippers away from the pillow:
4. It is recommended that rinsing the bathpillow and hang it in ventilated place to dryafter each bath, No machine wash. No tumble dry.:
5. Please do not remove the pillow from the bathtub with force, but gently peel off the suction cups with your fingers to let air in to remove them.:
- If there is any question, please feel free to contact our customer service at any time, We are always at your service:
Bathtub Pillow :

Поврзани производи..