• Свеж
Четка за нозе со вшмукување чаша wallид монтиран стапало за чистење единствено четка за ексфолијација на масажа за чистење
zoom_in

Четка за нозе со вшмукување чаша wallид монтиран стапало за чистење единствено четка за ексфолијација на масажа за чистење

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Лесно работење : Четката за стапало е хуманизиран дизајн, одговара на стапалото Само ставете го ѓонот на стапалото на четката, преместете го напред и наназад. Меки влакна : Четката за нозе има убави влакната, мека и удобна и може целосно да ги опушти нозете без да ги носи стапалата на нозете. Масажа на нозете : Четката може ефикасно да има за цел на секоја точка на подножјето и да масажа, да промовира циркулација на крвта, да ги релаксира телото и умот. Чаша за вшмукување : Четката има вшмукувачка чаша на дното, може внимателно да ја собере земјата со силно вшмукување и да спречи лизгање насекаде. Закачена дупка : Четката за стапало има висечка дупка, која може да се обеси на wallидот кога не е во употреба, за да се исуши брзо и да заштеди простор. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за четка за стапало : TPR Карактеристики : висина типот, ефикасно деконтаминација, брзо пилинг, лесен список на пакети за масажа : 1 x Функции на четка за нога : 1. Лесна работа : Четката за стапало е хуманизиран дизајн, одговара на стапалото. Само ставете го ѓонот на стапалото на четката, преместете го напред и наназад. Меки влакна : Четката за нозе има фини влакната, мека и удобна и може целосно да ги опушти нозете без да ги носи стапалата на нозете. Чаша за вшмукување : Четката има вшмукувачка чаша на дното, може внимателно да ја собере земјата со силно вшмукување и да спречи лизгање насекаде.

Item Type:
Foot Brush
Material:
TPR
Features:
Hanging type, efficient decontamination, quick peeling, easy massage
Package List:
1 x Foot Brush :
Feature:
1. EASY OPERATION:
The foot brush is humanized design, fits the foot. Just put the sole of the foot on the brush, move it forward and backward.
2. SOFT BRISTLES:
The foot brush has fine bristles, soft and comfortable, and can completely relax your feet without wearing the soles of your feet.
3. SUCTION CUP:
The brush has suction cup at the bottom, can closely fit the ground with strong suction, and prevent sliding everywhere.
4. FOOT MASSAGE:
The brush can effectively aim at each point on the foot and massage, promote blood circulation, relax the body and mind.
5. HANGING HOLE:
The foot brush has a hanging hole, which can be hung on the wall when not in use, so as to dry quickly and save space.

Поврзани производи..