• Свеж
200 Парчиња Кабел За Тетоважа Капаци, Пенкало За Тетовирање Покрива Кертриџ За Еднократна Употреба Тетоважа Пенкало Ракави Тетоважа Машина Опфаќа Заштитни Додатоц?
zoom_in

200 Парчиња Кабел За Тетоважа Капаци, Пенкало За Тетовирање Покрива Кертриџ За Еднократна Употреба Тетоважа Пенкало Ракави Тетоважа Машина

DEN 102.08

Стока
check Во продавницата

+Заштитен Капак За Пенкала За тетоважи ● капаците на машината За кертриџи за тетовирање обезбедуваат дополнителна заштита за да ги одржат костец за тетовирање чисти и да избегнат алергии и воспаленија или други страшни последици предизвикани од мастилото за тетоважа ●Висококвалитетен материјал● џебовите за пенкало за тетовирање се изработени од висококвалитетна пластика, безбедни се и хигиенски и лесни за употреба. Дизајни за еднократна употреба кои можат да бидат фрлени по употреба, удобен и хигиенски. ●Широко Користени● сините пластични торбички за пенкало за тетовирање одговараат на секој стандарден тип на машинско пенкало и подобро ги штитат вашите машини за тетовирање. ●Претходно пробиен Дизајн На Дупки ● Секоја торбичка за пенкало за тетовирање има претходно пробиена дупка. Само лизнете ја рачката или пенкалото во торбичката. Оставете го делот од главата на иглата да излезе од претходно пробиената дупка за да го заштитите вашиот стисок за тетоважа или машинско пенкало од крв, мастило или други загадувачи. ●Големина и пакување● Единечна големина : Прибл. Машината за тетовирање пакува 200 парчиња по кутија. Касетите за еднократна употреба за машини за тетовирање се добар помошник за работа со тетоважи. Практична функција, капакот на пенкалото за тетовирање може да обезбеди дополнителна заштита со одржување на пенкалото за тетовирање и рачката чиста. Спречете алергии и воспаленија или други страшни последици предизвикани од мастилото за тетовирање. Разумни дизајни, секоја торбичка за пенкало за тетовирање има претходно исечена дупка. Само лизнете ја рачката или пенкалото во џебот, оставете го делот од главата на иглата да излезе од претходно пробиената дупка за да ја заштитите рачката за тетоважа или машинското пенкало од крв.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Pen Pouch
Material:
plastic
Quantity:
200 pieces / box
Single size:
Approx. 4.6 x 12 cm / 1.8 x 4.7 inches
Usage time:
disposable
Package list:
1 x box with tattoo pen pouch (200 pieces) :
Note:
1. Please allow slight errors due to manual measurement. Thank you for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, the item color displayed in photos may be slightly different from the real item. Please take the real one as the standard. :

Поврзани производи..