• Свеж
Лзлиер Туш Стол Тоалетна Када Пренослива Прилагодлива Клупа За Туширање, Стол За Подигнување На Бела Када Со Раце
zoom_in

Лзлиер Туш Стол Тоалетна Када Пренослива Прилагодлива Клупа За Туширање, Стол За Подигнување На Бела Када Со Раце

DEN 1881.60

Стока
check Во продавницата

Висината На Столчето За Капење Прилагодлива за Да Ги Задоволи Вашите Различни Потреби, Погодна за Различни Групи ЛуѓеСо Гумена Подлога за Стапала Што не Се Лизга, Постабилна и Посигурна. Лесна И Издржлива, Конструирана со Алуминиумска Рамка, Лесната Рамка За Столче За Туширање Поддржува до 200 Килограми(90 килограми). Лесната Рамка Е Лесно Пренослива за Дополнителна Погодност. Корисно во Бањата за Постари Постари Лица, Инвалиди, Баријатриски, Хендикепирани Лица, Повредени и Други Кои Сакаат да Седат додека се Капат. Според Seономски Дизајнираните Седишта, Луѓето Седат и Поудобно, Го Прошируваат Дизајнот На Седиштата, Го Зголемуваат Просторот за Активности,Погодни за Различни Групи Луѓе. Зголемете Ја Безбедноста и Практичноста во Областа За Бања и Туширање Со Инсталирање на Ова Практично Седиште за Бања за Заштеда на Простор. Оваа Столица За Туширање е Наменета за Инвалиди, Постари Лица, Бремени или Други Незгодни Лица. Со Удобен И Безбеден За Секојдневна Употреба.Спецификација : Тип На Ставка : Висина Прилагодлива Столица За Туширање / Стол За Туширање / Бања Клупа Материјал : Главна Рамка Од Алуминиумска Легура + Заштита На Животната Средина Јп Седиште Плоча + Сунѓер Парапет Боја : Метод На Чистење : Пилинг За Влажна Крпа, Сув Природен Максимален Капацитет На Оптоварување : 90 Кг (200 Фунти)Список На Пакети : 1 Х Столче За Туширање содржат Други Слики на производи.

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Material:
Aluminum Alloy Main Frame + Environmental Protection Pe Seat Plate + Sponge Handrail
Color:
Blue
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Max Load Capacity:
90 Kgs (200 Lbs)
Package List:
1 X Shower Stool:
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Поврзани производи..