• Свеж
ГЛЕАВИ Свилена Глава Шамија Капа За Туширање Двослојни Капачиња За Капење, Капа За Капење Еластична Широк Опсег Капа За Капење Сатенска Коса Капа За Капење За Кадр?
zoom_in

ГЛЕАВИ Свилена Глава Шамија Капа За Туширање Двослојни Капачиња За Капење, Капа За Капење Еластична Широк Опсег Капа За Капење Сатенска

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

Широко-не Само за туш, нашиот е исто така за капење, шминка, чистење на лицето и така натаму Многу лесен за практично носење. Совршена Изработка-Прилично свилен туш ве прави убави и посебни. Погоден за повеќето големина на главата. Професионален-Погоден за употреба на спиење. Во голема мера заштитете го вашиот нежен стил на коса од нарушување во текот на ноќта. Многу Прилики-добар избор за туширање, спиење, готвење, пермирање, фризерство, третмани за нега на коса и СПА. Мек Материјал-Изработен од сатенски материјал, удобен, безбеден и издржлив, служи живот. Опис Капа За туширање Двослојни Капачиња За Капење, Прилагодливо Капаче За Капење Капа За Капење За Повеќекратна Употреба Стилски Сатенски Капачиња За Капење Коса за Кадрава Коса-Боја : Виолетова-Големина : 30, 00Х27, 00Х0, 50см/11, 79Х10, 61Х0, 20ин.- Материјал : Сатенски Пакет, Вклучувајќи 1 x Двослоен Капа За Капење.

Поврзани производи..