• Свеж
Lzlyer туш стол тоалет када преносен ергономски wallид монтиран преклопна бања столче седи седиште клупа , за хендикеп, хендикеп, стари лица, бремени жени , оптоварува?
zoom_in

Lzlyer туш стол тоалет када преносен ергономски wallид монтиран преклопна бања столче седи седиште клупа , за хендикеп, хендикеп, стари

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Столот за туширање лесно се склопува кога ви е потребно и се врати на wallидот кога не Заштедува простор кога не е во употреба. Лесна и издржлива, конструирана со водоотпорен ABS, лесната рамка за столче за туширање поддржува до 551 фунти (250 кг). Лесната рамка е лесно преносна за додадена погодност. Корисно во бањата за постари постари лица, инвалиди, баријатрични, хендикепирани лица, повредени и други кои сакаат да седат додека се капеат. Според ергономски дизајнираните места, луѓето седат и поудобни, дизајнот за проширување на седиштата, го зголемуваат просторот за активности, погоден за различни групи на луѓе. Зголемете ја безбедноста и практичноста во вашата област за бања и туш со инсталирање на ова корисно седиште за заштеда на простор за заштеда на простор. Столот за туширање лесно се склопува кога ви е потребно и се врати на wallидот кога не. Заштедува простор кога не е во употреба. Лесна и издржлива, конструирана со водоотпорен ABS, лесната рамка за столче за туширање поддржува до 551 фунти (250 кг). Лесната рамка е лесно преносна за додадена погодност. Корисно во бањата за постари постари лица, инвалиди, баријатрични, хендикепирани лица, повредени и други кои сакаат да седат додека се капеат. Според ергономски дизајнираните места, луѓето седат и поудобни, дизајнот за проширување на седиштата, го зголемуваат просторот за активности, погоден за различни групи на луѓе. Зголемете ја безбедноста и практичноста во вашата област за бања и туш со инсталирање на ова корисно седиште за заштеда на простор за заштеда на простор. Оваа столица за туширање е дизајнирана за инвалидитет, стари лица, бремени или друго незгодно лице.

Item Type:
Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Color:
White
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Max Load Capacity:
250 Kgs (551Lbs)
Package List:
1 X Shower Stool( Need to Assemble Yourself ):
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Поврзани производи..