• Свеж
RedJoe 22 Мамо Црница Свила Хауба Коса Заврши За Спиење, Прилагодливи Свила Scrunchies Спиење Капа За Жени Мажи Нега На Коса, Главата Шамија Ноќ Капи Со Еластична Престој На ?
zoom_in

RedJoe 22 Мамо Црница Свила Хауба Коса Заврши За Спиење, Прилагодливи Свила Scrunchies Спиење Капа За Жени Мажи Нега На Коса, Главата

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

ОДЛИЧНО ЗА ВАШАТА КОСА : Свилената хауба е изработена од 100% СВИЛА ОД ЦРНИЦА од двете страни и е одлична за вашата коса додека спиете Свиленото капаче за спиење може да ја задржи влагата за раст и овозможува да се појави природен сјај на косата, го намалува нередот и абразијата на косата кога спиете ноќе, како и спречува јазли, истенчување, расцепување и кршење. ДВОСТРАН ДИЗАЈН : двослојната ткаенина е 100% СВИЛЕН материјал ОД ЦРНИЦА може добро да ја завитка косата, а по употреба на маската за коса, ќе помогне да се спречи боење на перниците и чаршафите додека спиете. Совршено функционира на двата сида, можете да ја промените нејзината боја со превртување и носење во друга боја. ПРИЛАГОДЛИВ ЕЛАСТИЧЕН РЕМЕН : Нашите капаци за спиење имаат екстра широка прилагодлива лента, можете да ја прилагодите хаубата на големината на главата со прилагодување на гаџетите на работ на хаубата што хаубата нема да направи да се чувствувате затегнати и да оставите отпечаток на главата. Свилената хауба може да се прилагоди до 17,7 инчи обем на главата, дури и ако има многу коса, може добро да се завитка. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА СВИЛЕНА ХАУБА : оваа капа за спиење не е погодна само за спиење, туку можете да ја носите и за да ви помогне да ја задржите косата надвор од лицето за време на отстранување на шминката, бањање, па дури и додека работите домашни работи.

Поврзани производи..