• Свеж
Јиклик корејски Ракавици За Пилинг 2 Парчиња, ПИЛИНГ За СПА Пилинг За Ракавици За Пилинг За Туширање Во Бања, Пилинг За Чистење Тело, Мртва Ракавица За Отстранување ?
zoom_in

Јиклик корејски Ракавици За Пилинг 2 Парчиња, ПИЛИНГ За СПА Пилинг За Ракавици За Пилинг За Туширање Во Бања, Пилинг За Чистење

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

Елиминирајте ја преостанатата липа и кератин по потењето Промовирање На Метаболизмот На Кожата, Зголемување На Циркулацијата На Крвта. Со Пилинг За Тело, Обидете Се Со Подобра Ексфолијација и Длабоко Чистење. Во денешно време, загадувањето на воздухот е сериозно, ќе има многу прашина на нашата кожа. Користете ги нашите корејски белезници за пилинг за борба против чешање, трнлив, сува кожа предизвикана од загадување на воздухот. Може видливо да ја отстрани мртвата кожа и да ја открие вашата свежа природна кожа, помалку проблеми со кожата и подобра циркулација за да ви помогне да постигнете здрава состојба на кожата. Елиминирајте ја преостанатата липа и кератин по потењето. Промовирање На Метаболизмот На Кожата, Зголемување На Циркулацијата На Крвта. Со Пилинг За Тело, Обидете Се Со Подобра Ексфолијација и Длабоко Чистење.

Поврзани производи..