• Свеж
Heyous 10 парчиња риболов пол држач за шипки, гума, билијард снукер знак за лоцирање на држач за клип црна за риболов шипка, базен за знаци
zoom_in

Heyous 10 парчиња риболов пол држач за шипки, гума, билијард снукер знак за лоцирање на држач за клип црна за риболов шипка, базен

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен материјал : Клипот за риболов шипка е изработен од висококвалитетна најлонска пластика, која е издржлива и поддржува долгорочна употреба Повеќе функции : Стегачот на риболов шипка може да се користи не само како заграда за риболов шипки за да се поправи вашата риболов шипка, туку и како заграда за голф -клуб за да се поправи вашиот клуб за билијард. Ви обезбедува најразлични функции кои ќе ви помогнат лесно да ги чувате риболов или билијард столбови. Погодна инсталација : Стегачот на риболов шипка е дизајниран со 2 дупки за завртки. Само треба да ги завршите завртките во стегачот на риболов и да ги инсталирате таму каде што сакате; Многу е погодно да се работи. Погодно за употреба : По фиксирањето на стегачот на риболов на некои места, само притиснете ја шипката за риболов или шипката за билијард во стегачот, а стегачот ќе ги стега; Ако вашата шипка за риболов или шипката за билијард е премногу тенка, можете да ја потпрете риболовната шипка или шипката за билијард против клипот или да го инсталирате клипот на поголемиот дел од шипката за риболов или шипката за билијард. Список на пакети : ќе добиете 10 клипови за риболов и 20 завртки за да ги задоволите вашите потреби и замена. Висококвалитетен материјал : Клипот за риболов шипка е изработен од висококвалитетна најлонска пластика, која е издржлива и поддржува долгорочна употреба. Повеќе функции : Стегачот на риболов шипка може да се користи не само како заграда за риболов шипки за да се поправи вашата риболов шипка, туку и како заграда за голф -клуб за да се поправи вашиот клуб за билијард. Ви обезбедува најразлични функции кои ќе ви помогнат лесно да ги чувате риболов или билијард столбови. Погодна инсталација : Стегачот на риболов шипка е дизајниран со 2 дупки за завртки. Само треба да ги завршите завртките во стегачот на риболов и да ги инсталирате таму каде што сакате; Многу е погодно да се работи.

Fishing rod material:
nylon plastic
Color:
Black
Features:
The fishing rod clip can help you store the fishing rod and billiards rod orderly, and help you save storage space.
Description:
After treatment, the strength and durability are enhanced. So just push the pole into the clip, and the clip will hold the pole.
It can be placed horizontally or vertically. Install it where you want to install it. Easy to install, there are two small holes in the middle, which can install screws.:
Perfect accessories for fishing lovers. :

Поврзани производи..