• Свеж
Inoomp 6pcs шатор за ветерници за кампување со јаже со повеќе намени закачалки за закачалки за облека за кампување со повеќенаменски висечки јаже јаже и алатка за додат?
zoom_in

Inoomp 6pcs шатор за ветерници за кампување со јаже со повеќе намени закачалки за закачалки за облека за кампување со повеќенаменски

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Јаже за кампување со шатор : Донесува голема погодност за вашето кампување, пешачење, патување, на отворено и затворен семеен живот Јаже за шатори : Исклучителна изработка, отпорна на абење, ветровито, не е лесно да се скрши, може да ви донесе добро искуство. Надворешна закачалка : Исклучителна изработка и добри материјали обезбедуваат животен век и совршени детали. Кампување виси јаже : ветровито и безбедно уверување за да ви дадат безбедни и удобни активности на отворено. Облека за висина од облека : Доволно е да се постави, каишот за кампување може да одговара на вашите различни потреби. Јаже за кампување со шатор : Донесува голема погодност за вашето кампување, пешачење, патување, на отворено и затворен семеен живот. Јаже за шатори : Исклучителна изработка, отпорна на абење, ветровито, не е лесно да се скрши, може да ви донесе добро искуство. Надворешна закачалка : Исклучителна изработка и добри материјали обезбедуваат животен век и совршени детали. Кампување виси јаже : ветровито и безбедно уверување за да ви дадат безбедни и удобни активности на отворено. Облека за висина од облека : Доволно е да се постави, каишот за кампување може да одговара на вашите различни потреби. Список на пакети Карактеристики на ленти од 6 x -Големина : околу 400.16inch Lanyard за кампување. -Материјална : Алуминиумска легура, Најлон за кампување.

Поврзани производи..