• Свеж
KastKing Kutr_ Риболов Линија Spooler &засилувач; Линија Gobbler-Патентирани Риболов Додатоци, Вграден Во Линија Машина-Отстрани Стариот Риболов Линија Брзо-Калем Врти И Кастин?
zoom_in

KastKing Kutr_ Риболов Линија Spooler &засилувач; Линија Gobbler-Патентирани Риболов Додатоци, Вграден Во Линија Машина-Отстрани Стариот

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ПАТЕНТИРАН РАДИУС KUTR АЛАТКА ЗА КАЛЕЊЕ ЛИНИЈА-иновативниот дизајн на патентираната линија Kast King е едноставен за употреба и може да ги калеми и ролни за предење и макари за мамка без пресврт на линијата Точките на стегачот обложени со гума цврсто ја држат речиси секоја големина прачка без да ја оштетат вашата риболовна прачка. Кутр вклучува тензични ленти кои можат да се прилагодат за да се примени идеалната напнатост на линијата за време на процесот на калење. Направено со издржлив материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, нема да ' рѓосува. ВГРАДЕН СЕКАЧ ЗА ЛИНИИ-Нашиот вграден секач за линии го олеснува сечењето на вашата риболовна линија по калењето. Вклучуваме дополнителен кертриџ за сечење складиран во внатрешноста На Кутр. Ставете го шефот на линијата на калем од линија, стегнете Го Радиусот Кутр на прачка, користете го држачот За Т-рачка со клуч до калем од 1/4 фунти и завиткајте ја рачката за да ја наполните риболовната ролна со вашата омилена риболовна линија. Упатството е брза референца за да се осигурате дека вашето поставување е точно за вртење и фрлање макари. НЕМА ПРЕСВРТ НА ЛИНИЈАТА-Радиусот Кутр овозможува риболовната линија природно да излезе од калемот за полнење и директно на калемот на ролната без пресврт на линијата. Кога се калеми ролна за лиење, линијата излегува од горниот дел на калемот за полнење и ветрови директно на врвот на ролната за лиење без да се менува намотаната меморија на линијата. За ролна што се врти, линијата се одвиткува од калемот за полнење и се намотува директно на калемот на ролната на ист начин.

Поврзани производи..