• Свеж
Мачка Куче Одгледувачница Мачка Шепа Печатење Во Облик На Машина За Перење Отстранлив Тросед За Перење Миленичиња Одгледувачница Мачка Пештера За Мачки Во Затвор?
zoom_in

Мачка Куче Одгледувачница Мачка Шепа Печатење Во Облик На Машина За Перење Отстранлив Тросед За Перење Миленичиња Одгледувачница Мачка Пештера

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

МЕК КАДИФЕН : креветот е изработен од мек кадифен и ПП памук, кој обезбедува удобен простор за гнездење за домашни миленици и им овозможува на миленичињата да се виткаат ВОДООТПОРНА ОСНОВА : Дизајнирана специјално за домашни миленици, основата е исто така водоотпорна, што помага да се спречат прелевање на подот и несреќи. ФУНКЦИЈА : креветите за Миленичиња помагаат во ублажување на вознемиреноста при кампување, патување или преселување во нов дом, дозволувајќи му на вашето куче да спие целосно и тивко. СУШЕЊЕ СО НИСКА ТЕМПЕРАТУРА : ви препорачуваме да го миете рачно или во машина за чистење, да го исушите во машина за сушење и да го исушите на ниска температура. ВАКУУМСКО ПАКУВАЊЕ : малото милениче е вакуумско спакувано и намалено за да се олесни транспортот, а потребни се само неколку часа за да се врати неговата форма. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Гнездо За Мачки : Кадифен И Пп Памук Големина На Производот : Прибл. 64x39x28cm / 25.0inpackage Листа : 1 x Мачка Гнездо Забелешка : ве Молиме дозволете 2‑3cm / 0.2 грешка за рачно мерење ако имате какви било прашања во врска со производот што го добивте, ве молиме контактирајте не преку е-пошта и ние ќе ви се вратиме што е можно поскоро.

Item Type:
Cat Nest
Product Material:
Plush and PP Cotton
Product Size:
Approx. 64x39x28cm / 25.2x15.4x11.0in
Package List:
1 x Cat Nest
Note:
Please allow 2‑3cm / 0.8‑1.2in error for manual measurement
If you have any questions about the product you received, please contact us by email and we will get back to you as soon as possible. :

Поврзани производи..