• Свеж
KLKCMS ДРВЕНИ МИЛЕНИЧИЊА ВИСИ Замав Стабилна Рамка Активност Играчки Кревети За Спиење Мебел Одмор Мачка Импровизирана Лежалка Спиење Кревет За Внатрешни Мач?
zoom_in

KLKCMS ДРВЕНИ МИЛЕНИЧИЊА ВИСИ Замав Стабилна Рамка Активност Играчки Кревети За Спиење Мебел Одмор Мачка Импровизирана Лежалка Спиење Кревет За

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

* ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : креветот за импровизирана лежалка за мачки е направен од дрво, кое е тврдо и издржливо и може да се користи долго време * УДОБНО И ИЗДРЖЛИВО : како мебел за мачки, креветот за нишање е дизајниран да ја вклучи мачката во спиење и гребење и пријатно. * ИЗБОР НА ПОДАРОК : Уникатен Дизајн, погоден за Секој Стил На Живеење; Најдобар подарок за Вашите Пријатели миленичиња. * ЛЕСЕН за СОСТАВУВАЊЕ : креветот за мачки лесно се собира и расклопува. Без алатки за вашето лесно склопување. * ОДГОВАРА ЗА ПОВЕЌЕТО МАЧКИ : Мали кучиња, мачки и сите други мали миленичиња, малите животни ќе го сакаат својот кревет . ОПИС : - ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : креветот за импровизирана лежалка за мачки е направен од дрво, кое е тврдо и издржливо и може да се користи долго време. - УДОБЕН И ИЗДРЖЛИВ : како мебел за мачки, креветот за нишање е дизајниран да ја вклучи мачката во спиење и гребење, а пријатен - ЛЕСЕН за СОСТАВУВАЊЕ : креветот за мачки е лесен за склопување и расклопување. Без алатки за вашето лесно склопување. - ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕТО МАЧКИ : Мали кучиња, мачки и сите други мали миленичиња, малите животни ќе го сакаат својот кревет. - ИЗБОР НА ПОДАРОК : Уникатен Дизајн, погоден за Секој Стил На Живеење; Најдобар подарок за Вашите Пријатели миленичиња.

- Material:
Wood
- Size:
38cmx29cmx50cm/14.96inchx11.42inchx19.69inch
Package Includes:
1 Cat Hammock Bed:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Поврзани производи..