• Свеж
Готагови Ознаки За ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Мачки Од Нерѓосувачки Челик, Достапни Во Форми На Глувци И Мачки, Вклучуваат до 4 Линии На Прилагоден Врежан Персонализиран Те?
zoom_in

Готагови Ознаки За ИДЕНТИФИКАЦИЈА На Мачки Од Нерѓосувачки Челик, Достапни Во Форми На Глувци И Мачки, Вклучуваат до 4 Линии На

DEN 127.20

Стока
check Во продавницата

КВАЛИТЕТНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА НА МАЧКА ЗА ЈАКАТА НА ВАШИТЕ МАЧКИ - кога станува збор за издржливоста и квалитетот, нашите ознаки од нерѓосувачки челик се држат до најактивното милениче За да ги видите сите наши производи за ИДЕНТИФИКАЦИЈА на домашни миленици, кликнете на името НА нашиот бренд GOTAGS над насловот на списокот на производи. ДАЛЕКУ ПОСИЛЕН од АЛУМИНИУМСКИТЕ ОЗНАКИ и ПОМАЛКУ СКЛОН кон АБЕЊЕ, нерѓосувачкиот челик трае подолго и веројатно нема да носи тенки и да се крши како алуминиумските ознаки. Ласерското гравирање е јасно, трајно и привлечно на полирана површина со завршна обработка на огледалото. Има многу простор за сите ваши миленици важни информации со до 4 линии на текст на задната страна. Ве молиме следете ја инструкцијата за нарачка подолу за да ја поставите вашата нарачка. Пример за тоа како да ја прилагодите вашата ознака може да се види на сликата СО УПАТСТВА ЗА НАРАЧКА на страницата со производот. ПО НАРАЧКА : ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА ФОРМА ОД ГОРЕНАВЕДЕНИТЕ ИЗБОРИ. Откако ќе изберете форма, кликнете ПРИЛАГОДИ СЕГА за да ги додадете деталите за персонализација на ознаката. Може да вклучите до 4 реда врежан персонализиран текст. ГОЛЕМИНА = Прибл. Нашите персонализирани ознаки за миленичиња се направени и испорачани од САД за 1-2 работни дена по нарачката.

Поврзани производи..