• Свеж
Играчки за гребење на мачки од лефази со топка модерен мебел за мачки дрво гребење миленичиња играчка топка играчка играчка мачка табла за миленичиња за миленичињ?
zoom_in

Играчки за гребење на мачки од лефази со топка модерен мебел за мачки дрво гребење миленичиња играчка топка играчка играчка мачка табла за

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

* 【CAT Excerise Toys】 : играчка за гребење на мачки е за повеќето мачки и мачиња, таа е внимателно дизајнирана според дневните навики на мачки, практични, заштеда на простор, мали и компактни и не зазема премногу простор * 【Играчки за обука на мачки】 : играчки за гребење на мачки со интерактивни топки за активна игра, привлекување внимание на мачки, задоволување на инстинкт за гребење на мачки и зголемување на вежбање и забава со мачки. * 【Трајлив материјал】 : Топката за гребење на мачки е изработена од сисал, целокупниот материјал е изработен од дрво, тој е еколошки, силен и издржлив и може да се користи долго време. * 【Интерактивни играчки за мачки】 : Играчка за гребење миленичиња со база е дизајнирана да ја поддржува рамката, која е стабилна, едноставна, стилска, материјалот може да се интегрира со современиот стил на мебел на семејството. * 【Заштитете го вашиот мебел】 : Интерактивните ротирачки топчести мачки играчки е отпорна на гребење, може да се постави таму каде што мачките сакаат да одат, можат лесно да ги мелат шепите за да ги спречат да ги гребеат вашиот под, софа, перници и мебел. * 【CAT Excerise Toys】 : играчка за гребење на мачки е за повеќето мачки и мачиња, таа е внимателно дизајнирана според дневните навики на мачки, практични, заштеда на простор, мали и компактни и не зазема премногу простор. * 【Играчки за обука на мачки】 : играчки за гребење на мачки со интерактивни топки за активна игра, привлекување внимание на мачки, задоволување на инстинкт за гребење на мачки и зголемување на вежбање и забава со мачки. * 【Трајлив материјал】 : Топката за гребење на мачки е изработена од сисал, целокупниот материјал е изработен од дрво, тој е еколошки, силен и издржлив и може да се користи долго време. * 【Интерактивни играчки за мачки】 : Играчка за гребење миленичиња со база е дизајнирана да ја поддржува рамката, која е стабилна, едноставна, стилска, материјалот може да се интегрира со современиот стил на мебел на семејството. * 【Заштитете го вашиот мебел】 : Интерактивните ротирачки топчести мачки играчки е отпорна на гребење, може да се постави таму каде што мачките сакаат да одат, можат лесно да ги мелат шепите за да ги спречат да ги гребеат вашиот под, софа, перници и мебел.

Поврзани производи..