• Свеж
Nsqfkall Печатење На Стапала За Мачки Airtag Мачка Јака Со Отцепено Ѕвоно Airtag Мачка Јака Рефлектирачки Прилагодлив Ремен Јака Отцепена со Држач За Воздушни Ознаки 1 см Во ?
zoom_in

Nsqfkall Печатење На Стапала За Мачки Airtag Мачка Јака Со Отцепено Ѕвоно Airtag Мачка Јака Рефлектирачки Прилагодлив Ремен Јака Отцепена со Држач

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ПРИЈАТЕЛСКИ МАТЕРИЈАЛ Изработен од Рефлектирачки Најлон, А Не Од Силикон, Оваа Јака За Печатење Стапала За Мачки Нема да Ја Избрише Или Повреди Кожата Опремен Со Цврст Ремен, Не Мора Да Се Грижите Дека Јаката На Мачката Е Канџи Или Џвакана. Какво Фантастично Искуство Да Уживате Во Нејзината Авантура Со Нејзината Сигурна Пријателка Со Јака!. ДИЗАЈН НА ОТЦЕПЕНА БРАВА ЗА МАКСИМАЛНА БЕЗБЕДНОСТ Со Цврста Отцепена Тока, Нашата Отцепена Јака За Мачки Е Лесна За Ослободување и Ставање со Едната Рака. Покрај Тоа, Рефлектирачката Лента Може Да Свети Ноќе Или Во Темнина, Што Е Побезбедно За Мачките Кога Играат Надвор. МИНИМАЛИСТИЧКИ И ЛЕСЕН СО Прилагодлива Должина Од 7,5 12,5 Инчи, Лесно Можете Да Ја Најдете Удобната Големина за Мачки. Ременот Е 0,4 Инчи Во Ширина Тој Дури И Не Значи Да Му Пречи Да Биде Околу Вратот! Нема Повеќе Гребење Или Иритација Со Оваа Јака За Мачки Со Воздушен Ознака!. ОТПОРЕН НА ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ И ЛЕСЕН За ЧИСТЕЊЕ Држачот За Аеродром е Водоотпорен и Чист Пријателски. Исто Така, Сосема Е Лесно Да Се Избрише Нечистотијата И Нечистотијата. Затоа, Само Бидете Опуштени И Оставете Го Вашето Маче Да Се Забавува Играјќи На Дожд!.

Поврзани производи..