• Свеж
HDDA 12 парчиња мачка за играчка, играчки за следење на мачки играчки, играчки за интерактивни играчки за мачки, алатка за вежбање за обука за миленичиња, алатка за заб?
zoom_in

HDDA 12 парчиња мачка за играчка, играчки за следење на мачки играчки, играчки за интерактивни играчки за мачки, алатка за вежбање за обука

DEN 159.52

Стока
check Во продавницата

【Интерактивни играчки за мачки】 Оваа интерактивна играчка со мачки ќе и помогне на вашата мачка да скокне, да се издува и да потера Одличен начин да ја задржите вашата мачка енергична и да вежбате повеќе, одржувајте ја вашата мачка здрава и среќна! Многу погоден за бркање, трескање, удирање и интерактивни игри. За вас, можете да се опуштите и да уживате играјќи со мачки. Времето поминато со мачки е најсреќно време!. 【Играчки за мачки на мачки】 Поставени играчки за мачки можат да го вежбаат тренингот за лов на мачката, следење и бркање преку играње и да ги направат вас и мачката поинтимна. Изгорете ја дополнителната енергија на мачето, помогнете му на вашата мачка да остане здрава и да избегне дебелина. Оваа играчка за влечење ќе биде една од вашите омилени играчки за мачки со кои ќе играте наоколу!. 【Како да се игра】 1. Инсталирајте го пропелерот и ротирајте го во насока на стрелките на часовникот за 1,5-2 вртења. Ве молиме, не го надминувајте дискот, во спротивно тоа ќе влијае на услужниот живот на играчката. Повлечете го активирањето, а потоа вие и вашето домашно милениче можете да играте со оваа играчка за влечење! 3. Надгледувајте миленичиња кога играте, избегнувајте да јадете мали делови по грешка и заменете ги скршените играчки на време за безбедноста на домашните миленици. 【Содржина на пакет】 Постојат 2 сини интерактивни фрлачи на мачки и 10 пропелери на летање, 5 светли бои. Поголем број играчки можат да заштедат време кога ги привлекуваат, а исто така може да се споделат со семејството или пријателите. Направете го искуството на играта поинтересно! Во исто време, оваа играчка за гребење на мачки е изработена од висококвалитетен пластичен материјал, кој не е лесно да се пробие или деформира, и е безбедна за мачки и кучиња!.

Material:
plastic Size

Поврзани производи..